Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

GTC Trophy 2017 - Ziua Cea Mai Lunga - Etapa a VIIa din Campionatul National de Off-Road

Adună
Acesta este un topic important.
X
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • GTC Trophy 2017 - Ziua Cea Mai Lunga - Etapa a VIIa din Campionatul National de Off-Road


  GTC Motorsport si Red Bull Romania va invita la GTC Trophy 2017 – Ziua cea mai lunga!

  Aflata la cea de-a sasea editie consecutiva, GTC Trophy este ultima etapa a Campionatului National de Off-Road 2017, cand se vor stabili clasamentele generale si campionii nationali, lucru care sporeste interesul si atractivitatea acestei competitii. Pentru cateva zile, 12-15 Octombrie, Buzau devine capitala motorsportului romanesc, atragand circa 250 de participanti – sportivi, organizatori si media.

  Anul acesta, concursul imbina rigoarea si performanta unei etape de campionat national cu farmecul si ineditul formatului special ”Ziua cea mai lunga!”, care presupune parcurgerea probei de traseu intr-un interval maxim de 24 de ore, mergandu-se astfel zi si noapte pe cei 150-250 de km off-road pentru fiecare dintre cele 5 clase competitionale: Extrem, Open, Standard A si Standard B- ca orice Etapa C.N.O.R., dar si clasa Hobby, adresata posesorilor de masini 4x4 care vor sa se initieze in practicarea off-road-ului in mod organizat; la clasa Hobby va exista si sectiunea Trofeul Duster , special pentru masinile Dacia Duster.

  In premiera la GTC Trophy, competitia se va desfasura si in orasul Buzau, cu sprijinul Primariei Buzau:
  Joi - Inscriere + Parc Tehnic si
  Vineri dimineata – Start Festiv si Proba Trial / Super Speciala. Cazarea si masa vor fi in Sarata Monteoru. Transportul Buzau – Sarata Monteoru Joi seara si Vineri dimineata va fi asigurat de catre organizatori cu microbuze.

  Taxa participare: include taxa sportiva + pachet promo + acces la Masa Festiva / GTC Party + mese in traseu (masa pranz Trial + cina la Izvoranu + bautura + cafea)
  • Taxa participare STANDARD – 500 lei / participant
  • Taxa participare OPEN – 600 lei / participant
  • Taxa participare Extrem – 700 lei / participant
  • Taxa participare Hobby – 300 lei / participant  Taxa all-inclusive: include Taxa de participare + cazare 3 nopti + mese de seara si mic dejun + bautura + cafea.
  • Taxa all-inclusive STANDARD – 750 lei / participant
  • Taxa all-inclusive OPEN – 850 lei / participant
  • Taxa all-inclusive EXTREM – 950 lei / participant
  • Taxa all-inclusive HOBBY – 550 lei / participant


  • Taxa insotitori, asistenta – 450 lei / persoana – include cazare hotel + masa + acces la Masa Festiva/GTC Party + mese in traseu (masa pranz Trial + cina la Izvoranu + bautura + cafea), in limita locurilor disponibile.
  • Taxa participare doar la Trial: 150 Ron / echipaj – inscrierea se face doar joi. Participarea doar la proba de Trial este valabila pentru clasele Standard A, Standard B, Open si Extrem.
  • Taxa Masa Festiva/GTC Party: 150 Ron – include mancare si bautura.  Inscrierile se fac pana la data de 11.10.2017, orele 20.00, iar plata taxelor se va face in contul Clubului ACS GTC MotorSport : RO91 RZBR 0000 0600 1449 2301 deschis la Raiffeisen Bank, cu specificarea numelui concurentilor pentru care s-a facut plata.

  Organizatorul asigura locuri de cazare sportivilor inscrisi pe site-ul oficial al competitiei pana la data limita cu prioritate, in rest se va aplica principiul primul venit – primul servit in limita locurilor disponibile. Restul concurentilor sau insotitorilor / asistenta inscrisi la fata locului isi vor putea asigura singuri cazare la pensiunile din zona.

  Actualizarea informatiilor se face periodic pe site-ul competitiei www.gtctrophy.ro cat si pe pagina de Facebook www.facebook.com/GTCtrophy.

  Conditii de inscriere/participare: Se vor respecta prevederile Regulamentului sportiv 2017, art. 1, plus Anexe. Documentele necesare pentru inscriere:

  Acte de identitate pentru pilot si copilot Permis de conducere valabil pentru pilot Asigurare de accidente pentru competitii sportive de gen*

  *Sportivii care poseda Licenta anuala FRAS vor prezenta licenta, ceilalti vor putea obtine asigurarea de la secretariatul competitiei contra-cost.

  Programul de desfasurare a competitiei – vezi sectiunea Program din pagina.

  Informatii utile
  Desfasurarea probei de traseu
  Proba de Traseu cuprinde 2 stagii: Stagiul 1, care are doua sectiuni si Stagiul 2, care are o sectiune de traseu.
  In Stop Timp 1 pentru pauza de masa se poate sta oricat, in limita a doua ore.
  Arbitrii vor nota in carnetul de bord timpul de sosire si cel de plecare.
  Nu este permisa repararea masinii in Stop Timp-ul de pauza de masa, ci numai in perioada dintre stagiile de traseu 1 si 2, Stop Timp-ul de odihna. Reparatiile se vor face doar in parcul tehnic, de langa zona de Finish / Start.
  Startul pentru Stagiul 2 de Traseu de Sambata 14.10.2017 se va deschide la ora 07.00 si se va inchide la ora 09.00 (prezenta in zona de Start). Startul se va lua in ordinea venirii in zona de Start. Informatii suplimentare se vor da la sedinta tehnica.
  Se cronometreaza timpul efectiv de parcurgere a sectiunilor de traseu.
  Timpul maxim de desfasurare al Probei de Traseu, Start Stagiul 1 – Finish Stagiul 2 este de 24 ore (include Sectiunea 1 din Stagiul 1, Stop Timp masa seara, Sectiunea 2 din Stagiul 1, Stop Timp odihna, Stagiul 2).

  Clasa Hobby este gandita astfel ca posesorii de masini 4x4 dornici sa vada cum este intr-un concurs de off-road sa poata sa o faca, in mod organizat. Clasa Hobby va avea 2 componente, una de Trial si una de Traseu. Proba de Trial va fi cronometrata si va avea un grad de dificultate redus. Proba de Traseu nu va fi o intrecere cronometrata; se va parcurge un traseu pus la dispozitie de catre organizatori ( este nevoie de utilizarea unor smartphone-uri, tablete sau aparate Garmin) si se vor marca anumite CP-uri (Check point-uri), care sa ateste ca s-a trecut prin acel loc.
  Perticipantii la clasa Hobby vor fi ghidati de catre organizatori in toate zonele de interes ale concursului, vor lua parte la pauzele de masa si cina festiva + petrecere, vor putea participa la Trial si la Premiere. Accentul se va pune pe socializare si deprinderea unor aptitudini off-road.

  Pentru inscrierea la clasa HOBBY autovehiculul trebuie sa indeplineasca conditiile stipulate in Anexa B a Regulamentului Particular. Criteriile de departajare si premierea sunt deasemenea stipulate in Anexa B.

  Locatia secretariatului, parcului tehnic al competitiei si a biroului de presa
  Secretariatul concursului se va afla in Piata Daciei din Buzau in zilele de Joi si Vineri pana la Start, dupa care se va muta la Hotel Cazino din Sarata Monteoru. Tot acolo se va afla biroul de presa.
  Parcul tehnic se va afla in Piata Daciei din Buzau in zilele de Joi si Vineri pana la Start, dupa care se va muta in parcarea centrala din Sarata Monteoru, unde se pot efectua si reparatii după ora 22.00, cu respectarea regulamentului.

  Locul panourilor de informare unde vor fi afisate informatiile pentru concurenti, clasamentele intermediare si finale, numar de km de traseu, program contestatii etc. este in zona Secretariatului, asigurandu-se accesul facil al concurentilor la informatii, in timp util.

  Locatia si modul de organizare a cazarii
  Concurentii si apartinatorii inscrisi vor fi cazati in hoteluri si pensiuni din statiunea Sarata-Monteoru, Judet Buzau.

  Locatia punctelor de alimentare cu combustibil
  Se recomanda ca masinile sa vina cu plinul facut in parcarea tehnica din Piata Daciei, Buzau.

  In Stop-Timp-ul dintre stagiile 1 si 2 de traseu se pot alimenta masinile. Punctul cel mai apropiat de alimentare cu combustibil pentru concurenti este la circa 11 km de parcul tehnic si are functionare non-stop.

  Cel mai apropiat centru medical este Spitalul Clinic Judetean - UPU Buzau situat in orasul Buzau la adresa Str Stadionului nr 7, CP 120140, tel 0238.720.689.

  Modalitatile de comunicare cu staff-ul competitiei
  Comunicatiile cu staff-ul competitiei este asigurat pe trei canale de comunicatii:

  telefonie mobil (in zonele cu semnal), comunicandu-se concurentilor numerele de telefon ale responsabililor organizatori. comunicatii prin CB, in toată zona de concurs, inclusiv canal de urgentă (vor exista echipamente de comunicatii - repetoare si statii - adecvate zonei) comunicare directa, in special cu ocazia sedintelor tehnice (pt. detalii, Q&A)


  Se recomanda concurentilor achizitionarea de baterii tip AA pentru alimentarea pe intreaga perioada a concursului a aparatelor GPS Garmin primite de la organizatori pentru inregistrarea trackului. Buna functionare a acestora cat si predarea lor la Finish cade in sarcina concurentilor, conform Regulamentului CNOR.

  Prezenta media la eveniment
  Reprezentantii media - fotografi, cameramani, jurnalisti, etc. care vor sa participe la GTC Trophy 2017 trebuie sa obtina acreditare media inainte de inceperea competitiei, de la Directorul de concurs.

  Echipa de organizare:
  • Razvan Cirap – director concurs - tel. 0723.541.851
  • Traian Maracineanu - director clasa Extrem - tel. 0740.228.052
  • George Croitoru – director clasa Open - tel. 0752.300.353
  • Alexandru Piedemonte – director clasa Standard - tel. 0744.209.812
  • Radu Serbanescu – director clasa Hobby - tel. 0745.573.903
  • Radu Serbanescu – director securitate - tel. 0745.573.903
  • Alexandru Miu – comisar tehnic - tel. 0722.570.665
  • Stefan Ivascu – secretariat - tel. 0744.448.797
  • Adina Manea - relatia cu echipajele - tel. 0741.231.006


  Va invitam sa urmariti materiale foto / video despre GTC Trophy 2012-2016 cat si toata activitatea din ultimii ani a GTC pe site-ul www.gtctrophy.ro. Activitatea GTC poate fi urmarita si pe Facebook: https://www.facebook.com/GTCtrophy , https://www.facebook.com/GTCMotorSport si https://www.facebook.com/GTCautoSHOP .
  Ultima editare de GTC Motorsport; 04.oct.2017, 08:32.
  GTC MotorSport
  gtcmotorsport.ro
  facebook.com/GTC MotorSport

 • #2
  Re: GTC Trophy 2017 - Ziua Cea Mai Lunga - Etapa a VIIa din Campionatul National de Off-Road

  Ultima editare de Astral; 04.oct.2017, 18:03.
  GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road
  GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4

  www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro
  razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851

  Comentariu


  • #3
   Re: GTC Trophy 2017 - Ziua Cea Mai Lunga - Etapa a VIIa din Campionatul National de Off-Road

   Orice mașină 4x4 are dreptul la Off Road!

   La GTC Trophy 2017 – Clasa Hobby, orice posesor de mașina 4x4, poate participa la un concurs de Off Road, alături de profesioniștii din Campionatul National de Off-Road!
   Împreună cu familia sau prietenii, poți face Off Road navigând pe track și descoperind azimuturi, poți vedea peisaje superbe, poți socializa și poți beneficia de Școala de Off Road oferită de GTC Motorsport.

   Regulile clasei Hobby le gasiti in Regulamentul Particular al competitiei.
   Pentru detalii si înscriere accesati site-ul oficial www.gtctrophy.ro.
   Informatiile vor fi actualizate pe pagina de Facebook a GTC Trophy.

   Va asteptam la START!


   Ultima editare de RazvanGTC; 05.oct.2017, 21:02.
   GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road
   GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4

   www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro
   razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851

   Comentariu


   • #4
    Re: GTC Trophy 2017 - Ziua Cea Mai Lunga - Etapa a VIIa din Campionatul National de Off-Road

    Despre GTC Trophy 2017 in presa de specialitate: "Ziua cea mai lungă a off-road-ului românesc, în acest weekend la Buzău"

    http://www.gsp.ro/sporturi/auto/ziua...au-522801.html

    http://www.prosport.ro/alte-sporturi...buzau-16760645

    https://www.realitatea.net/ziua-cea-...e_2111538.html

    https://www.agerpres.ro/sport/2017/1...buzau-20-46-22
    Ultima editare de RazvanGTC; 09.oct.2017, 22:22.
    GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road
    GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4

    www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro
    razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851

    Comentariu


    • #5
     Re: GTC Trophy 2017 - Ziua Cea Mai Lunga - Etapa a VIIa din Campionatul National de Off-Road

     Mai jos clasamentele de la proba superspeciala:
     Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	22489921_1659863077399017_4698266588535876872_n.jpg 
Afișări:	1 
Mărime:	69,2 KB 
ID:	1006757Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	22406096_1659863074065684_6763476665403023245_n.jpg 
Afișări:	1 
Mărime:	63,5 KB 
ID:	1006756
     GTC MotorSport
     gtcmotorsport.ro
     facebook.com/GTC MotorSport

     Comentariu

     Procesare...
     X