Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

De la Targoviste la Targoviste

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • De la Targoviste la Targoviste

  Salut,

  pe langa ce am vazut in sectiunea aceasta, cu alte continente si stradanii indraznete, poate ca ceea ce postez eu aici pare o gluma (pt unii) dar, dp meu dv, este o expeditie autentica, la nivel mai mic.

  Pana la urma ce este aceea o expeditie?

  Noi vom pleca cu un Mitshu Delica Space Gear, echipati cu tot ce trebe pentru traiul pe coclauri. Plecam din Targoviste (jud. DB) luni 23 iulie 2012 si planuim sa revenim, tot acolo, duminica 29 iulie 2012.

  M-am gandit sa postez traseul si pt altii care poate ar vrea, poate, sa-l faca. Exista si unele mici balbe in track (dar mici), motivat de faptul ca am lucrat, initial, cu Map Source si Romania Digitala si abia apoi l-am transpus in Google Earth. Traseul contine Strategica, drumul care traverseaza Muntii Valcan pe creste (un fel de varianta de altitudine si fara asfalt a Defileului Jiului), Valea Cernei, Clisura Dunarii pe partea sarba, Apusenii (in realitate ne vom avanta mai mult decat se vede pe harta) si Masivul Cozia (unul dintre cele mai salbatice din Romania - am un prieten care s-a ratacit anul trecut acolo si, cand am vazut pozele, am inebunit).

  Am incercat sa uploadez aici traseul, in format Google Earth si in format rutabil pt Garmin/Map Source, dar vaz ca nu merge. Poate ma ajuta cineva sa rezolv asta (fisierele au cca. 300 kb fiecare in format zip).

  Bafta,
  Matteo
  Importator oficial Toyota Land Cruiser Seria 70 actuala, Euro 6, inmatriculabila. Detalii pe https://www.landcruiser70.ro

 • #2
  Re: De la Targoviste la Targoviste

  Matteo,
  Si noi aro-maniacii vom fi pe Strategica de pe 27 pana pe 29 Iulie, asa ca tineti statiile pe canalul 16 sa ne auzim. Plimbare placuta
  ARO 10.4 aka Greuceanu ... am cu ce

  Comentariu


  • #3
   Re: De la Targoviste la Targoviste

   Salut,

   pe 27 vom fi in Apuseni iar pe 28-29 vom fi in masivul Cozia :) Dar multzam de invitatie, poate ne vedem cu alta ocazie.

   Bafta,
   Matteo
   Importator oficial Toyota Land Cruiser Seria 70 actuala, Euro 6, inmatriculabila. Detalii pe https://www.landcruiser70.ro

   Comentariu

   Procesare...
   X

   Sqreen | Runtime Application Protection