Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Bucuresti-North Cape

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Bucuresti-North Cape

  Pe 5 iulie va fi plecarea! Sper ca totul sa decurga in conditii normale pana atunci cu toate ca mai avem de obtinut viza (sper sa fie din aia turistica cu 2 intrari) si de facut una alta la masina (schimbat amortizoarele, uleiuri pe la motor, filtre, ceva bucse, reparat teava de esapament:):), recamierul din masina(am furat oarecum modelul lui Patrolator), montat invertorul si alte gadget-uri. Minusul la toata 'plimbarea' asta e ca vom fi doar o masina dar sper sa razbim:):)
  Am deschis topicul pentru a mai cauta ceva sfaturi pertinente in legatura cu pregatirea si drumul, cam ce piese de rezerva as putea lua pentru un MK2 3,0 150cp (daca are careva dintre colegi ceva piese, consumabile, accesorii pe stoc si nu are ce face cu ele:):) si vrea sa faca un imprumut-in situatia in care folosesc piesa respectiva o platesc la intoarcere la pretul stabilit-, si cam asta e. Va multumesc anticipat si sper ca totul sa mearga uns:)
  Cam asta ar fi in principiu traseul. Deocamdata e schitat in mare pentru a avea o idee cat mai decenta cu privire la etape. Sun sigur ca vor fi ceva modificari. Daca aveti ceva sugestii stimati colegi le astept cu incantare. Multumesc!
  Bucuresti-Suceava-Moscova-Murmansk-North Cappe- St Petersburg- si coborarea spre sud ( in functie de cum vom sta cu timpul si banii probabil ne vom abate si un pic prin tarile nordice si Polonia)
  http://jurnal4x4.blogspot.com

 • #2
  Re: Bucuresti-North Cape

  Din ce s-a mai vorbit pe aici , pe ruta aleasa de voi ,ca sa elimini foarte mult din costuri iti trebuie un vorbitor de rusa in echipaj.Ar fi excelent daca ai gasi inca o masina sa va insoteasca pe acest traseu ce poate fi utila oricand in cazul unei probleme.

  In rest...pana atunci contacteaza cat mai multi din cei care au batut locurile ,sa te ajute cu cat mai multe informatii

  Multa bafta ! E un traseu in care o sa va saturati de condus
  Azi refuzi sa participi la viata publica.
  Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai !

  Comentariu


  • #3
   Re: Bucuresti-North Cape

   Cum plecarea e in grafic,cu riscul de a ma repeta, BAFTA MULTA !!!

   Asteptam pozele
   Azi refuzi sa participi la viata publica.
   Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai !

   Comentariu


   • #4
    Re: Bucuresti-North Cape

    Merci mult!!! Sunt rupt de oboseala si mi s-a cam luat de atata alergat dar sa vedem cum va fi:):)
    http://jurnal4x4.blogspot.com

    Comentariu

    Procesare...
    X

    Sqreen | Runtime Application Protection