Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Expozitia Internationala Felina de Toamna 2010

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Expozitia Internationala Felina de Toamna 2010

  Dupa cum o parte din voi stiti...eu mai am un hobby...si anume cresterea pisicilor.
  Clubul felin din Romania si asociatia felina din Romania (Sofisticat si FelisRomania) sub egida FiFe ( Fédération Internationale Féline) organizeaza ca deobicei o expozitie felina internationala de toamna.
  Expozitia va avea loc in perioada 25 - 26 Septembrie la Romexpo.
  Spre deosebire de afisul pe care il voi posta, expozitia va avea loc in pavilionul 20 -21 (fapt datorat inscrierii a unui numar de pest 250 exemplare din toata lumea, un numar de participari peste estimarile noastre).

  Deci va astept cu drag in perioada 25 - 26 Septembrie la Expozitia Internationala Felina de Toamna 2010 - Romexpo - Pavilioanele 20 -21.

  Va asteptam cu frumoasele noastre exemplare de Singapura - Joey(despre care puteti citi si in revista Pisica), Camaro, Eldorado, Crown Victoria, cei doi britishi shorthair (CH RO*SHELBY OF CANDICE'S CAT si RO*WENDY OF CANDICE'S CAT).
  Cel mai important moment va fi lansarea cartii pentru copii :Povestiri din gradina cu pisici
  Autoarea (Candice Dragota) va fi ca deobicei alaturi de noi!
  www.singapura-cat.ro

  T44

 • #2
  Re: Expozitia Internationala Felina de Toamna 2010

  Am atasat si comunicatul de presa...

  Asociatia Felina SofistiCAT organizeaza in zilele de 25-26 septembrie 2010, Expozitia Internationala Felina de toamna 2010, editiile XIX-XX.

  La eveniment - care se va desfasura in Bucuresti, la Romexpo (pavilioanele 21-22), intre orele 10 - 17 (atat sambata, cat si duminica) - vor participa peste 300 de pisici de rasa din Romania, Ungaria, Ucraina, Italia, Serbia, Bulgaria, Israel, Rusia, Croatia, Turcia, Danemarca si Spania.

  Prin fata juriului, compus din cinci arbitri internationali (Mira Fonsen si Anne Paloluoma-Sundholm din Finlanda; Lee Selassa si Ad de Bruijn din Olanda; Eric Reijers din Republica Ceha) vor defila frumoase exemplare de norvegiene de padure, persane, maine coon, british shorthair, ragdoll, cornish rex, devon rex, singapura, albastre de rusia, bengaleze, burma, exotic shorthair, siberiana, abisiniana, siameza, orientala, chartreux, turkish van, sphinx si don sphinx.

  Atat sambata, cat si duminica vor avea loc etapele preliminare ale concursului. Punctul culminant al manifestarii este concursul BEST IN SHOW. Finalistii celor patru categorii de grupe (grupa 1-persane si exotice, grupa 2-par semilung, grupa 3-par scurt si grupa 4-orientale si siameze) se vor intrece in marea finala pentru un loc pe podium. Sponsorii vor oferi premii generoase pentru finalisti, constand in hrana si accesorii pentru pisici.

  Vizitatorii vor putea admira gratioasele feline intrecandu-se in frumusete si vor putea achizitiona o gama larga de produse si accesorii destinate atat pisicilor (hrana, igiena, joaca), cat si iubitorilor acestora (cercei, bratari, posete etc.) la preturi promotionale.

  In cadrul expozitiei va exista in premiera un colt de carte destinata copiilor. Candice Luana Dragota - vicepresedinta Asociatiei SofistiCAT - va lansa sambata, 25 septembrie, ora 14.00, cartea Povestiri din gradina cu pisici, iar scriitoarea Oana Stoica-Mujea va fi prezenta cu romanele sale fantasy si politiste.

  De asemenea, copiii de la Centrul de plasament „The Door” din Mogosoaia (designer Betty Scarlat, in varsta de numai 14 ani) au pregatit - si vor prezenta in cadrul expozitiei - o colectie de hainute pentru pisici.
  www.singapura-cat.ro

  T44

  Comentariu


  • #3
   Re: Expozitia Internationala Felina de Toamna 2010

   Va astept maine si duminica la Romexpo!
   www.singapura-cat.ro

   T44

   Comentariu

   Procesare...
   X

   Sqreen | Runtime Application Protection