Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Tombola club4x4 =Pot final 4166 RON=Castigator Vstef_is!!!

Adună
Acest topic este închis
X
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Re: Tombola club4x4 =Pot final 4166 RON=Castigator Vstef_is!!!

  se mai poate organiza o tombola de genul????
  sa demonstram ,,carcotasilor,, ca avem si lucruri minunate pe acest forum
  respect aceasta mare familie
  Prahova 4x4

  Comentariu


  • Re: Tombola club4x4 =Pot final 4166 RON=Castigator Vstef_is!!!

   daaaaa!!!! mai vrem!
   Cine n-are un Pajero, sa-si cumpere!
   Pajero 2.5 TD '93 - Buburuza is back!
   Ford Escort 1976 1300 cmc se dezmembreaza sau vinde

   Comentariu


   • Re: Tombola club4x4 =Pot final 4166 RON=Castigator Vstef_is!!!

    asa ca o tombola simpla nu stiu daca e OK dpdv legal, fiindca aduce a joc de noroc. daca vre-un "organ" se autosesizeaza devine penala treaba. in mod normal asociatia "Club 4x4" ar trebui sa aibe licenta de a practica jocuri de noroc, fiindca la urma urmei si tombola e tot un joc de noroc, cu exceptia cazului in care se achizitioneaza niste produse (ceea ce nu a fost cazul) ...in fine, alta discutie, poate avem printre noi colegi avocati sau care stiu mai bine detaliile astea.

    totusi, vazand felul in care aceasta tombola l-a ajutat pe @vstef atunci cand a avut nevoie, ma gandesc ca putem ajuta si alte persoane care au nevoie de acesti bani mai mult decat avem noi. nu putem sa organizam o tombola umanitara? ma rog noi nu am castiga bani, decat niste bile rosii in fata contiintei proprii, eventual un tricou "Club 4x4" si respectul celorlalti.

    ce ma gandesc: tot ca si tombola organizata anterior, fiecare cumpara "bilete virtuale", procedura ramane aceeasi.
    Diferenta ar fi ca fiecare participant poate (ar trebui) sa specifice si o situatie/un caz in care orice ajutor ar fi binevenit (o familie nevoiasa care nu au bani ptr a trimite copii la scoala , batrani care nu se mai pot intretine , bolnavi care au nevoie de bani de tratament, etc...). Descrierea situatiei o poate face fiecare aici pe forum in momentul in care se inscrie. Bineinteles cazurile ar trebui sa poata fi dovedite, nu doar "am auzit io", "stiu eu pe cineva".... macar ceva poze, o copie dupa niste analize, de astea...

    Castigatorul tombolei are dreptul sa aleaga unul din cazurile expuse, catre care sa fie directionate fondurile stranse. Sau se alege automat cazul descris de catre castigator. Ma rog, astea sunt detalii, sper ca ati inteles ideea.

    o zi buna la toti va doresc!
    Ultima editare de l_stoian79; 10.mar.2011, 11:59.
    "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain
    cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian
    "my precioussssss" : http://picasaweb.google.com/stoian.l.m

    Comentariu


    • Re: Tombola club4x4 =Pot final 4166 RON=Castigator Vstef_is!!!

     Salut,

     O astfel de "tombola" s-a organizat in trecut de fiecare data de Pasti si de Craciun. Sunt foarte multe cazuri de acest gen, atunci cand parintii nu isi pot trimite copiii la scoala. Sunt tulburatoare si situatiile unde la 10 km de Bucuresti exista familii care nu stiu ce e ala curent electric, exista familii care stau in bordeie improvizate de carton samd

     Sunt multe situatii unde s-a putut interveni, atunci cand umanismul unora dintre noi a iesit mai presus de orice alt sentiment si a umbrit orice alta disputa, competitie, inversunare.

     Ce-i drept pe marginea luptelor deschise de scena, unele mai meschine decat altele, o parte din acest umanism din noi a murit, DAR aceste actiuni se vor face in continuare FARA a se mai mediatiza tot de catre acei oameni care odinioara si-au umplut masinile cu ce au putut si au ajutat acei oameni sarmani.

     Pe zona Timisoara anul trecut trecut un grup de oameni sufletisti condusi de Geza300 (parca asa are userul pe forum) au facut o actiune de acest gen. Probabil ca si in acest an vor merge de Pasti ... Ia legatura cu ei.
     consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

     Comentariu


     • Re: Tombola club4x4 =Pot final 4166 RON=Castigator Vstef_is!!!

      Se poate inchide, multumesc!
      consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

      Comentariu

      Procesare...
      X