Daca este prima ta vizita, verifica sectiunea de intrebari si raspunsuri facand click aici: FAQ Pentru a te inregistra si a te bucura de toate optiunile forumului trebuie sa te inregistrezi aici: Inregistrare
Mare atentie! Forumul are niste reguli care trebuiesc respectate de toti utilizatorii.
Primul mesaj trebuie sa fie in sectiunea Prezentarea membrilor. Dupa aceea aveti permisiunea de a posta si in alte sectiuni ale forumului.
Nu stiu dupa cat timp se mai pot edita posturile dar la nici 10 secunde dupa ce am postat nu mi pot edita postul
La fel ca si atar tot la sectiunea jeep
Nu stiu dupa cat timp se mai pot edita posturile dar la nici 10 secunde dupa ce am postat nu mi pot edita postul
La fel ca si atar tot la sectiunea jeep
Incearca acum si spune-mi daca functioneaza editarea.
Salut,
Am observat ca unii dintre noi sint foarte activi in "Prezentarea membrilor";poate sint eu mai sucit, dar cind dau si eu la "mesaje noi" vad 2 pagini pline de "welcome" de la acelasi user(si nu e prima oara astazi si nu e doar un user).
Sa fie asa de mare dorinta de a acumula postari si sa ajungem "de'al casei" si "senior"?
Poate ar fi bine ca mesajele de genul asta sa nu se mai contabilizeze...?Nu vreau eu sa impun reguli pe aici, dar pare oarecum ostentativa chestia asta...
Land Rover Discovery td5 1999
Jaguar XJ8 2002
Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017
Salut,
Am observat ca unii dintre noi sint foarte activi in "Prezentarea membrilor";poate sint eu mai sucit, dar cind dau si eu la "mesaje noi" vad 2 pagini pline de "welcome" de la acelasi user(si nu e prima oara astazi si nu e doar un user).
Sa fie asa de mare dorinta de a acumula postari si sa ajungem "de'al casei" si "senior"?
Poate ar fi bine ca mesajele de genul asta sa nu se mai contabilizeze...?Nu vreau eu sa impun reguli pe aici, dar pare oarecum ostentativa chestia asta...
Adevarat, poate fi o problema. Doar ca, de ex. si mie mi-a placut cand mi s-a urat "bun venit". La fel si eu am urat "bun venit" celor noi, nu tuturor, e drept. 15% din mesajele mele sunt la rubrica asta.
Dar ai dreptate, fenomenul exista. Poate ca administratorii se vor gandi sa faca acele topicuri de tip inchis si sa felicite utilizatorul pe mail, sau poate, pentru a nu afecta primirea calda, sa nu se contabilizeze acele mesaje, asa cum ai spus tu. Doar ca atunci nu cred ca le va mai ura multa lume "bun venit"...
Oricum, dorinta asta de a acumula posturi mi se pare copilareasca.
Salut,
Fenomenul exista dar nu este o "problema tehnica a forumului" asa cum se intituleaza acest topic. E o problema psihologica a unor useri care exagereaza.
Salut,
Fenomenul exista dar nu este o "problema tehnica a forumului" asa cum se intituleaza acest topic. E o problema psihologica a unor useri care exagereaza.
Sau se pare ca pe unii dintre noi ne doare gura sa spunem Buna Ziua !
Max, mi-am permis sa semnalez acest fenomen aici, deoarece din punctul meu de vedere este o mica problema a forumului, si nu am dorit sa deschid un topic pe aceasta tema;partea tehnica ar putea sa ne ajute sa nu mai gasim aceste "welcome"-uri la mesajele noi(poate e cineva ce are o problema presanta la care am solutie si e impins pe pagina a 3-a de mesajele astea).
Nu am nimic cu urarile de bun venit adresate noilor membri, dar cind vezi membri care au 50-70-80% din mesaje pe aceasta tema,te intrebi care e de fapt target-ul lor pe acest forum sau daca doar atit au de spus.
Eu prefer sa dau 20 de sfaturi din putinul pe care-l stiu eu, decit sa scriu in 3 minute 25 de urari de bun venit si altele de umplut contorul si serverul.
Land Rover Discovery td5 1999
Jaguar XJ8 2002
Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017
Comentariu