Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

IMPORTANT! - Stergerea mesajelor pe forum

Adună
Acest topic este închis
X
Acesta este un topic important.
X
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • IMPORTANT! - Stergerea mesajelor pe forum

  Doresc sa fac niste precizari legate de stergerea mesajelor de pe forum.

  Motivele pentru care unele mesaje si tipurile de mesaje care sunt sterse pot fi urmatoarele:
  1. Mesaje cu caracter sexual, rasist, sau alte tipuri de mesaje care nu sunt in concordanta cu legislatia din Romania.
  2. Mesaje in sectiunile de vanzari, daca sunt primele mesaje de pe forum ala utilizatorului. Daca un utilizator nu respecta regulamentul si nu isi face prezentarea , mesajele lui vor fi sterse
  3. Mesajele cu caracter comercial altele decat cele despre vanzari ocazionale, fara a detine statutul de vanzator autorizat.
  4. Mesaje care contin reclame si care sunt postate fara acordul administratorilor forumului.
  5. Comentarii offtopic, in special in sectiunile de vanzari. In acest caz, utilizatorii care posteaza aceste mesaje, pot "beneficia" si de un avertisment. Mare atentie, la 3 avertismente primite urmeaza restrictionarea temporara sau permanenta pe forum.
  Moderatorii au mana libera de a sterge mesajele pe care le considera offtopic din anunturile de vanzari pentru a mentine aceste anunturi cat mai clare si mai coerente pentru ca un potential client sa nu isi piarda rabdarea printre multiplele comentarii.
  6. Sunt sterse de asemenea anunturile din sectiunile de mica publicitate care nu sunt complete (detalii, pret, poze, date de contact)

  Acesta este modul de lucru pe care il promovezam pe forum. Cine nu este de acord cu el, este liber sa nu mai utilizeze acest forum. Din acest punct de vedere NU EXISTA DEMOCRATIE AICI.
  Am specificat de multe ori ca sa nu faceti comentarii offtopic. Unii dintre voi pur si simplu nu doriti sa pricepeti si luati in deradere cererile noastre. Mare atentie...

  In atentia celor interesati: Daca ati observat ca v-au disparut mesaje, fiti convinsi ca a existat un motiv clar pentru stergerea lor.
  Nu incepeti cu comentarii aiurea la adresa moderatorilor sau altor persoane. Daca totusi va considerati nedreptatiti, imi trimiteti-mi o sesizare mie.
  Mesajele nu sunt sterse efectiv. Daca s-a facut o gresala, exista posibilitatea de a repune mesajul pe forum.

  Nu o luati in nume personal daca un moderator v-a sters un mesaj.
  A facut-o pentru ca asta e una din indatoririle lui.
  Ultima editare de Max; 02.iul.2012, 11:08.

 • #2
  Re: IMPORTANT! - Stergerea mesajelor pe forum

  Toate anunturile de la Mica Publicitate in care ultima postare era mai veche de ianuarie 2017 au fost sterse definitiv pentru ca fie cel care a pus anuntul nu l-a mai actualizat, fie nimeni nu a mai fost interesat de anuntul respectiv.
  De asemenea, toate anunturile care erau inchise au fost sterse.
  Au fost exceptate anunturile de la Dezmembrari, dar pe masura ce vom constata dezinteres si pentru acele anunturi, vor fi sterse.
  Ultima editare de Astral; 12.sep.2017, 18:42.

  Regulament

  Comentariu

  Procesare...
  X