Daca este prima ta vizita, verifica sectiunea de intrebari si raspunsuri facand click aici: FAQ Pentru a te inregistra si a te bucura de toate optiunile forumului trebuie sa te inregistrezi aici: Inregistrare
Mare atentie! Forumul are niste reguli care trebuiesc respectate de toti utilizatorii.
Primul mesaj trebuie sa fie in sectiunea Prezentarea membrilor. Dupa aceea aveti permisiunea de a posta si in alte sectiuni ale forumului.
Buna ziua ma numesc Bogdan ilon si sunt proprietarul unei Toyota 4 runner de o luna. M -am inregistrat pe forum - totul ok, dar cand dau "posteaza raspuns" pe topicul de prezentare a membrilor nu se deschide nici o casuta in care sa pot scrie. Pe acest topic si pe altele se deschide casuta. Pot sa postez in topicuri?
Buna sunt nou pe forum si am vrut sa trimit un messaj la prezentare membri dar cand apas posteaza nu iese fereastra acesta in ce scriu acum. Se poate rezolva cumva multumes
Salutare. Ma numesc Alin, sunt din Bucuresti. Am o Toyota CHR, dar m-a muscat microbul unui offroad usor, in sensul unor trasee forestiere. Intr-un viitor nu prea indelungat ma intereseaza achizitia unui off-road veritabil
Salut,
Sunt nou aparut in offroad. Deschis deci spre cunoastere.
Am o Toyota Land Cruiser RJ70 din ‘88, 2.4 cu motor 22R.
Va multumesc anticipat pentru sfaturi si ajutor.
Comentariu