Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Salut

Adună
Acest topic este închis
X
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Salut

  Vizitez de ceva vreme acest site insa doar de curand m-am inregistrat; cum spunea un admin de pe aici, daca te rezumi doar la citit nu ar mai fi necesar sa te prezinti, ceea ce mi se pare si logic, insa de vreme ce vrei sa te implici in discutiile de pe forum e de bun simti sa te prezinti.

  So...I`m Dan, aka Mr.D :) Nu detin un 4x4, din contra, detin o alfa romeo. Pe tatal meu l-am convins sa-si ia un rav4 (super masina), un benzinar de 2.0 automat. Masina mea "de teren', de zi cu zi si de drumuri proaste este o veritabila dacia logan (1.6 MPI )

  In acelasi timp cu tatal meu am vrut sa`mi achizitionez un forester. Insa ulterior, dupa drive test, am renuntat la idee. Nu ca nu mi`ar fi placut (2.5 xt e fenomenal, iar 2.0 diesel e mai mult decat ma asteptam) insa mi-am dat seama ca vreau altceva, adica un patrol scurt sau un land cruiser scurt, eventual AT.

  Masina pe care mi`o doresc va trebui sa fie un minim 2006, la un pret de aprox. 25-26k eur cu tot cu tva, in maxim 100.000 km. Optiunile gen piele nu`s un "must be" insa nu le refuz :)
  Achizitia noii masini va avea loc probabil la inceputul lui 2009; pana atunci vreau sa`mi vand alfa, care, desi este o masina superba, mai mult sta decat merge...cum am spus, eu folosind mai mult loganul (ninja car). Odata achizitionat 4x4`ul, acesta va deveni "all time car".
  Mitsubishi Shogun 3.2 DI-D SWB AT 2002
Procesare...
X

Sqreen | Runtime Application Protection