Anunț

Adună
Nici un anunț īncă.

Prezentare !!

Adună
Acest topic este īnchis
X
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • mirciulica
  a răspuns
  Re: Prezentare !!

  Salut si multumesc pentru urari,

  Pentru ca lucrez in turism voi fi nevoit sa fac muulte drumuri in tara si implicit trasee greu de facut cu o masina mica ( acum am un opel)
  Cochetam vis-a vis de Mitsubishi pajero diesel 3,2, dar vazand cate sunt pe aici si ascultandul pe Vali alis babu....

  Mi-a sunat foarte bine acel Iveco daily 4x4.....frumos rau si cred ca putin preparat face furori, dar are un pret de achizitie enorm si nu prea se preteaza la ce am nevoie.

  Pe scurt, Nu stiu.

  Inca mai sap, ma gandesc si la defender, si la discovery, si la toyota. Cu ajutorul forumul club4x4 am sa vad si ce imbunatatiri se pot face

  Multumesc anticipat pentru ajutorul pe care-l primesc de aici de la voi si sper in cel mai scurt timp sa-mi prezint masina.  Ruuuullzz

  Lasă un comentariu:


 • adamu
  a răspuns
  Re: Prezentare !!

  cred ca nu se refera la faptul ca nu mai vrea sa isi ia 4x4,ci la faptul ca nu stie ce 4x4 sa isi ia.ia-ti de inceput un samurai la vreo 2000,ii pui gume de teren,si distractia e LA EA ACASA!!!pot sa iti aduc un pajero de 2500 td cu intercooler la 2500 de euro,beton,din germania.2500 adus acasa,in tara adica.tel meu e 0744230460.am si 3 samuraie,la 2200-2800 euro

  Lasă un comentariu:


 • Clau4x4
  a răspuns
  Re: Prezentare !!

  . Nu te grabi cu achizitia , studiaza bine problema, dar nu renunta la idee , pt. ca la masinile acestea "care trag cu 4 roti" (cum mi-a spus un militian), satisfactiile sunt uriase.

  Lasă un comentariu:


 • mirciulica
  a creat un topic Prezentare !!

  Prezentare !!

  Intrucat se cere si nu ma deranjeaza, iata detaliile mele.

  Mircea Stancu, Drumul Taberei Bucuresti.
  Lucrez in turism si-mi place. Restul detaliilor sunt in cartea de telefon a forumului.

  M-am inscris pe acest forum pentru a afla mai multe despre un Mitsubishi Pajero 3.2l diesel, cochetam cu ideea de a-mi lua unu.

  Sfatul lui Vali alias Babu a fost sa ma gandesc la ce vreau sa fac cu el.
  Zis si facut.

  De cand m-am inscris citesc zilnic peripetiile voastre si modificarile aduse masinilor voastre. Lucru care ma pune pe ganduri serios legat de acel 4x4 pe care vreau sa mi-l iau.
  Inca sunt nehotarat asupra masini, i-mi permit sa mai citesc, sa ma informez aici la voi pe forum. Cum spunea un membru al acestui forum " e cald si bine la voi aici" si gasesti orice informatie legata de masini si nu numai.

  Multam!
Procesare...
X

Sqreen | Runtime Application Protection