Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Salutare echipa

Adună
Acest topic este închis
X
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Salutare echipa

  Salut. Numele meu e Bogdan ,am un Discovery 3 cu care am ramas impotmolit la iesirea de la calugareni de saptamana trecuta si de atunci alerg sa imi iau un samurai pt ca este mult prea grea pt joaca. Mai am un atv suzuki de 700 cmc cu care ma dau off road foarte mult si mai nou am luat acest microb de la Roberto si revo care mau initiat in off road auto. Adevarul este ca senzatiile sunt total diferite si iarna e mult mai cald in masina
  Samurai metis Pajero 2.8 scurt KQ Spider CAN_AM Discovery 3

 • #2
  Re: Salutare echipa

  @koala, discovery avea gume de strada, nu stiu daca de vara, de toata vremea sau de iarna, dar de strada. Oricum chiar si cu alea a reusit sa treaca prin acelasi noroi, dar asta inainte sa ne bagam noi cu mt-uri si sa il "afanam" ca sa zic asa.
  Bogdan sper ca nu te superi dar voi pune eu o poza cu masina ta...cred eu ca am prins-o intr-o ipostaza cel putin interesanta.

  Le: Uitasem ce e mai important in

  Comentariu


  • #3
   Re: Salutare echipa

   Este adevarat ca am ramas si din cauza gumelor dar pt ca avea toate programele de asistenta pornite nu am avut nici o sansa. Nu am reusit nici sa imi iau avant ca treceam macar din inertie dar asa pauza. Si pana sa aflu deja fusesem remorcat de doua ori si mia fost rusine sa mai incerc. Samurai tot imi iau cu toate ca am geaca groasa si am fost azi si mam dat in muntii buzaului intrun mare hal cu atvul. Am avut si ploaie dar si zapada din belsug. Cele doua jucarii nu se vor exclude una pe cealalta pt ca sunt doua lucruri diferite.
   Samurai metis Pajero 2.8 scurt KQ Spider CAN_AM Discovery 3

   Comentariu

   Procesare...
   X

   Sqreen | Runtime Application Protection