Daca este prima ta vizita, verifica sectiunea de intrebari si raspunsuri facand click aici: FAQ Pentru a te inregistra si a te bucura de toate optiunile forumului trebuie sa te inregistrezi aici: Inregistrare
Mare atentie! Forumul are niste reguli care trebuiesc respectate de toti utilizatorii.
Primul mesaj trebuie sa fie in sectiunea Prezentarea membrilor. Dupa aceea aveti permisiunea de a posta si in alte sectiuni ale forumului.
numele meu este cernescu constantin sunt din timisoara casatorit am doi copii masina pe care o am e in constructie ( prima masina 4x4 suzuki samurai pe care inca o apreciez si iubesc) si si nu are un nume si este prezentata de manu in topicul : ''se naste o tubulara'' va salut pe toti iubitori de off road
scuze sa prezentat fratemiu de pe adresa mea da cred ca se primeste si asa "costi c"
numele meu este cernescu constantin sunt din timisoara casatorit am doi copii masina pe care o am e in constructie ( prima masina 4x4 suzuki samurai pe care inca o apreciez si iubesc) si si nu are un nume si este prezentata de manu in topicul : ''se naste o tubulara'' va salut pe toti iubitori de off road
Lasă un comentariu: