Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Achizitie IMS

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Achizitie IMS

  Buna seara. Ma intereseaza sa achizitionez un IMS.
  Intrebarea mea este: Se mai gasesc piese?
  Poti schimba motorul la ims? cu ceva mai nou? si daca da,care este acel motor(sa fie usor de montat si economic).

  Din ce am inteles de la un posesor este o alternativa foarte buna pt un offroad usor-moderat. Dar cred ca mai mult este placerea de a conduce o masina simpla in padure. Ce parere aveti?

 • #2
  Foarte gresita abordarea.
  Daca vrei o masina simpla pentru padure, cumpara un Samurai, un Patrol y60 sau K160 ori un Mercedes G sauoToyota LC 60, 70 . IMS nu o sa gasesti in stare acceptabila . M461 o sa gasesti chiar si pregatite... pe OLX sunt cateva, dar nu este de folosit la offroad serios datorita multiplelor probleme de la directie si transmisie. Este o masina depasita iar daca ajungi sa ii schimbi motorul, cutia si puntile sa rezolvi problemele.... ramai cu cea mai mare...sasiul drept care iti urca centrul de greutate foarte sus. Basca ca original nu are nici o protectie iar in caz de rasturnare mor toti dinauntru. Daca vrei un M pentru farmecul de oldtimer... nu schimbi nimic la el, mai mergi pe centru, poti si pe camp, dar nu ceva serios. Piese nu prea semaigasesc....cel putin nu cele care cad de obicei.
  forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .

  Comentariu

  Procesare...
  X