Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

  • GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Presiune rezervor Feroza


Himera

Postări Recomandate

Salutare tutuor!Nu am reusit sa ma prezint pe topicul aferent pt.ca nu merge sa fac acest lucru sa postez acolo.Am sa mai incerc asa ca am sa intru in detalii.

Am de 2 saptamani un Daihastu Feroza din 1997,vers.hard top,cu motor de 1,6l pe benzina.Toate bune si frumoase pina azi cand mergand sa alimentez si deschizand busonul la rezervor a iesit presiune de la vaporii de beznina ca dintr-o sticla de Cola dupa ce o agiti si o deschizi.Acest lucru nu l.a mai facut pina azi.Am zis ca asa o fi normal,ca s.a mai incalzit afara destul de bine fata de cand am luat-o.Am ajuns acasa,am parcat-o,am oprit motorul si am sesizat un mic bazait venind din spate care nu se mai termina.Am stat asa destul timp pina cand m-am dus la busonul de benzina,l-am deschis,a iesit iar presiune si bazaitul a incetat.Am lasat masina nepornita vreo 3 ore dupa care am scos iar busonul la benzina.Iar presiune.Mentionez ca nu a mai facut asa pina cum.

Ceva idei?V-ati mai confruntat cu asa problema?

Multumesc si scuze daca s-a mai discutat acest subiect,desi am cautat si nu am gasit

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am avut problema asta, inca mai face din cand in cand. Verifica busonul, iar in dreapta spate, sub capitonaj, este o canistra de vapori, cu 3 furtunase in ea si o supapa. Posibil sa fie probleme cu supapa respectiva.

 

Merci mult.Gasisem pe un site in afara descrierea problemei si posibila rezolvare.Dar ai fost de mare ajutor.Am sa verific zilele astea si voi posta rezultatul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da acea valva/supapa face problema.Am identificat-o.Chestia e ca nu gasesc de cumparat ca sa o schimb.Nu stiu/nu cred ca poate fi reparata. Editat de Himera
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 săptămâni mai târziu...
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare