Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Ferătania.

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • #16
  Re: Ferătania.

  Postat în original de zen Vezi post
  Vezi ca gasesti la Fratii Oprean. Dupa ce am ciupit o garnitura am mers cu ea in mana (a se citi cu garnitura ) si am rezolvat de la ei.
  Sa o folosesti sanatos...
  Multumesc stimate coleg pentru sfat. Daca era vorba doar de o-ring considera ca era facut (a se intelege ca am fost la ei). Dar este vorba de partea de jos care intra in chiuloasa si garnitura de acolo are o forma de teaca care nu o gasesc nicaieri pana acuma. Zilele viitoare voi incerca o solutie de compromis adica le dau din nou jos si pun un pic de banda de teflon si sper sa rezolv problema. Abserv ca suntem consateni nu accepti sa ne vedem cateva minute cand ai timp sa ne combatem in sfaturi?
  - In alta ordine de ideei am intrat in posesia CIV-ului si am de facut o mica erata la varsta masinii: este construita in 1995 si prima inmatriculare este in 1997... deci mai veche decat stiam(dupa cate inteleg cred ca a fost expusa in show-room si nevanduta). Iar la observatii am trecute anvelope pana la 225 70 r15.
  - Saptamana viitoare primeste o rampa de injectie GPL noua - pe motiv ca actuala (tot noua) la prima verificare a dat rateuri dupa 1000 km si nu se poate calibra la 1.8ms stabil.

  Comentariu


  • #17
   Re: Ferătania.

   Vesti noi. In urma înlocuirii rampei de injecție GPL animalul a recîștigat o bună parte din herghelia inițială.

   Comentariu

   Procesare...
   X