Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

cutie transfer terracan

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • cutie transfer terracan

  ieri in timp ce urcam spre o cabana cu terracanul tatalui meu,la o pornire asa mai in panta,in zona cutiei de viteze s-a auzit un zgomot si masina nu s-a mai miscat de pe loc...mentionez ca masina are cutia de transfer stricata de vreo 2-3 ani,astfel ca fata este anulata (cardanul fata e dat jos).
  deci cutia de viteze merge,fata ar trage(dar nu are cardan) dar cardanul spate nu se invarte deloc....
  ce s-ar fi putut intampla? oare s-a rupt lantul din cutia de transfer?si daca s-ar fi rupt lantul nu ar fi trebuit sa nu mai invarta nici iesirea din cutie spre fata?
  Am o patima si-un dor / Sa-mi cumpar Nissan Patrol
  Sau Pajero de o fi / Dar cu troliu si simex-uri !

 • #2
  Re: cutie transfer terracan

  Buna seara !


  In cutiile de transfer cu lant, acesta raspunde doar de tractiunea fata. Cu alte cuvinte, daca se rupe lantul, nu mai trage decat spatele. Daca in cazul descris de tine spatele nu mai trage, dar fata da (presupunand ca ai avea cardan), sunt sanse sa fi plesnit ceva ce este implicat exclusiv in angrenajele spatelui.

  Pentru edificare, verifica poza si link-ul de mai jos, poate se potriveste ceva pe motorizarea masinii voastre, ca n-ai dat detalii despre aceasta, astfel avand si posibilitatea sa vezi ce te asteapta, daca hotarasti sa te apuci de desfacut ceva pe acolo.

  http://www.awdwiki.com/en/hyundai/
  Stima,


  Dragos

  Comentariu

  Procesare...
  X

  Sqreen | Runtime Application Protection