Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

probleme frana si cruce cardanica terracan

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • probleme frana si cruce cardanica terracan

  Salut,
  De ceva zile se blocheaza frana fata dr., anul trecut s-a intamplat acelasi fenomen tot in februarie si am schimbat garniturile.Ciudat este ca se intampla dup ce ninge si se arunca pe strazi cu sare si/sau antiderapant.Cei de la service au spus ca un piston este corodat si nu lucreaza ok.Tot ei au spus ca daca nu se remediaza, sa schimb etrierul.
  Intreb este necesar a schimba etrierul sau doar pistonul, pentru buna functionare a franei???
  Crucea cardanica a crapat acum 3 sapt. la 76000 km, am remediat problema pe garantie, dar tot trepideaza, cei drept nu la 60 km/h, ci la 80 km/h.
  Ce are de trepideaza, fiind noua? A fost instalata prost? Daca stiti ceva, am rugamintea sa-mi spuneti ce trebuie facut.
  O seara buna!

 • #2
  Re: probleme frana si cruce cardanica terracan

  eu am schimbat pistonasele si garniturile, merge ok si nu costa mult[aveam 165000 km si mers in off road]. la cruci sigur mai ai una care face figuri, trebuie doar sa le verifici cu mare atentie.

  Comentariu


  • #3
   Re: probleme frana si cruce cardanica terracan

   Salut,
   Multumesc de raspuns.Am fost ieri la service Hyundai, si am comandat cele 2 pistonase+garniturile aferente.Dupa cum spui tu, se rezolva frana.
   Legat de crucea cardanica, mecanicul a spus a pozitionat-o altfel, si acum merge,chiar am mers cu 85km/h si nu trepida. Nu am iesit pe autostrada sa vad cum se comporta, cu toate ca nu prea ai unde sa alergi acum in conditiile meteo actuale.
   O zi buna!

   Comentariu

   Procesare...
   X