Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Probleme directie Terracan

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Probleme directie Terracan

  Terracanul meu are joc in volan si trage dreapta. Asa l-am cumparat acum 3 ani de la cineva (probabil a fost lovit), insa nu are alte probleme. Acum mi-am pus in gand se rezolv aceasta problema, drept pt. care m-am dus la DabServ Hyundai Titan pt. o constatare. Concluzia lor a fost ca trebuie schimbate semicaseta si levierul dintre semicaseta si bara de directie. Apoi se face geometria si totul e ok. Am fost si la un prieten mecanic sa aflu o alta parere si mi-a zis ca masina are joc si in caseta de directie si ca se poate regla. Cei de la Dab Serv au zis ca nu se regleaza caseta si ca nu trebuie umblat la aceasta. Amicul mecanic mi-a mai zis ca roata dreapta este inclinata in interior si dupa reglarea casetei de directie, schimbarea semicasetei si a levierului, dupa geometrie, trebuie "trasa la linie" caroseria. Cei de la Dab Serv nu mi-au zis nimic de treaba asta. Poate careva sa ma ajute cu un sfat la problema mea sau sa ma indrume la un meserias priceput la asa ceva si ok la pret ?

 • #2
  Re: Probleme directie Terracan

  Daca are joc caseta de directie se poate regla (strange) sau trebuie inlocuita?

  Comentariu


  • #3
   Re: Probleme directie Terracan

   nu cred ca se poate regla ceva...

   daca semicaseta e dusa o schimbi si gata... dupa aia clar trebuie facuta geometria, altfel patesti ca mine... care nu am ascultat de mecanic si am terminat doua cauciucuri.

   apoi vezi cum se comporta...
   hyundai galloper 2,5 d de plimbare
   wolkswagen amarok de munca

   Comentariu


   • #4
    Re: Probleme directie Terracan

    Semicaseta o schimb fara probleme dar eu intrebasem de caseta. Una noua este 5000 ron motiv pt. care mi-am pus problema reparatiei. Multumesc

    Comentariu


    • #5
     Re: Probleme directie Terracan

     nu te grabi sa cumperi nici o piesa. mai intai cauta-ti meseriasul potrivit. totul se poate repara, eu mi-am reparat semicaseta(am confectionat doua bucse de poliamida pt axul ei si merge ca noua). axul casetei de directie se rectifica si el,se pot confectiona bucse de teflon noi si inele zero, dar trebuie sa gasesti in zona ta o firma de prelucrari mecanice cu utilaje bune (nu oricine are un strung poate face face prelucrari bune). din pacate nu te pot ajuta nominalizand pe cineva, dar sfatul meu este sa-ti cauti in continuare "meseriasul"
     succes

     Comentariu

     Procesare...
     X