Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Diagnoza Bucuresti Trooper 3.0

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Diagnoza Bucuresti Trooper 3.0

  Salutare tuturor,

  De aproximativ 5 ani sunt posesorul unui Isuzu Trooper 3.0 cu celebrul motor 4JX1. Acum ceva timp, motorul a "luat-o pe ulei" si un piston s-a topit. Am luat decizia ca in locul unei reparatii, sa cumpar un motor fara anexe. Dupa ce a fost montat pe masina, totul a functionat in regula, cu mentiunea faptului ca motorul nu trage cum ar fi trebuit, un consum marit si aparitia in bord a indicatorului "Check engine". Cauza pe care o presupun este faptul ca injectoarele acestea nu sunt codate pe ECU.
  Asadar, va cer sfatul in privinta unei diagnoze si unei codari de injectoare in Bucuresti.

  De asemenea, am vazut ca in forum se mentioneaza ca cineva dezmembreaza un Trooper in Bucuresti, insa nu am gasit anuntul. Printre altele sunt interesat de un senzor ABS stanga fata, semnalizator stanga fata si luneta mare.

 • #2
  Marius 0722469105-are una neagra la dezmembrat,pe Fizicienilor.Ca sa faci programarea injectoarelor trebuie Tech II de la Opel,il are si poate face asta Cristi--0720376676-la intrare pe A2,Str.Balta Albina.Iti poate face si o diagnoza cu ocazia asta sa vedeti erorile.Asta o poti face si tu empiric cu metoda `agrafa`,facand strap pe mufa de diagnoza intre pinul 4 si 6.Pui contactul si urmaresti becul `Check Engine`,se va aprinde odata,semnaland inceputul diagnozei.Dupa aceasta prim flash,urmaresti de cate ori se va aprinde in continuare,erorile fiind in afisate in numere de cate 2 cifre.DE exemplu,eroarea 74 va fi afisata aprinzandu-se becul de 7 ori si inca de 4,66 va fi 6 de doua ori.Daca mai are erori,va continua afisarea tuturor,iar cand le termina o ia de la capat.Ideal ar fi ca la inceperea diagnozei sa-i scoti mufa mica de la ECU (alimentarea) ca sa se stearga erorile stocate in el,altfel vor fi prea greu de urmarit.
  Dupa ce bagi mufa la loc o pornesti ca ramana doar erorile prezente,eventual faci si o tura cu ea.Iti trebuie ceva sa le notezi,altfel te incurci.
  0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com

  Comentariu

  Procesare...
  X