Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Recomandări Grand Cherokee 3.0 crd 2012

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Recomandări Grand Cherokee 3.0 crd 2012

  Bună ziua! Tocmai mi-am achiziționat prima maşină 4x4, un Grand Cherokee 3.0 CRD 2012, in echiparea "Overland". Am crezut că au propulsorul şi cutia de viteze provenite de la Mercedes... de când am aflat că motorul e un Fiat in cooperare cu o firmă de care până ieri nu am auzit, am inceput să-mi fac griji cu privire la fiabilitate. Maşina rulează impecabil, nu are defecte ce țin de partea mecanică ori electronică, arată impecabil pt cei 150000 km pe care îi arată bordul, dar asta nu mă opreşte din a-mi face atât de multe griji incât vreau să o vând.
  Ador maşina, nu credeam că o să imi placă atât de mult, acum intrebarea e: ce fac?! O vând, fiind un coşmar aşa cum am mai frunzărit pe forumuri... ori o păstrez?
  Mulțumesc!Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	20191017_181558.jpg 
Afișări:	169 
Mărime:	4,33 MB 
ID:	1301935
  Fișiere atașate

 • #2
  Nici un gând de la nimeni?

  Comentariu


  • #3
   Atât de greu e pentru cineva ce dețime maşina asta să vină cu nişte păreri?

   Comentariu


   • #4
    Salut. In primul rand iti doresc sa o stapanesti sanatos si sa o folosesti fara probleme.
    Intr-adevar, motoarele care echipeaza noile generatii de Jeep-uri sunt de provenienta FIAT, deoarece FIAT a achizitionat marca Jeep, printre altele.

    Motoare FIAT, insa de 2.8 cu 4 cilindri, au existat si pe Wranglerul JK, si au dat dovada de fiabilitate. Este adevarat, am auzit, dar doar auzit, ca cele de 3.0 cu 6 cilindri pot avea probleme in timp.

    Sfatul meu este sa faci o verificare generala a starii de functionare a motorului, sa inlocuiesti toate fluidele care tin de trenul de rulare (uleiuri transmisie, lichid frana, lichid servo, antigel) si sa faci revizia schimbul de ulei si filtre la motor pana in 10.000 de km rulaj.

    Cu siguranta o intretinere corespunzatoare te va ajuta la mentinerea Jeep-ului in stare buna de functionare.

    Comentariu


    • #5
     Mulțumesc pentru timpul acordat! I-am făcut toate schimburile, cutia de viteze era deja revizionată. Tare mulțumit de ea până acum, chiar dacă am petrecut decat 1700km impreună :). Furtunul turbinei era spart (3044 lei la noi - 1050 lei pe ebay), o pernă pe spate era uzată excesiv... le-am schimbat pe ambele (4350 lei bucata la noi - ebay cu 2 ani garanție, Miessler Automotive producător german 1100 lei ambele). S-ar părea că şi termostatul e.temperamental( ori senzorul de temperatură), in mers temp lichiduluinde răcire fluctuează intre 70g° şi 95g°.O să revin cu update-uri in timp, sper să nu fie des :). Folosesc maşina doar in perioada rece şi să-mi tractez platforma moto când şi când, nu ca cei care semnalau problemele respective... tractând constant 2.5t +, aşa că până şi un Fiat ar trebui să țină ceva vreme :)).

     Comentariu

     Procesare...
     X

     Sqreen | Runtime Application Protection