Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Grand Cherokee WJ (benzina) probleme si rezolvari.

Adună
Acesta este un topic important.
X
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Va salut domnilor ,
  Eu am un WJ 4,7 de vreo 6 ani , nu fac Offroad dar totusi cutreieră pădurile si toate forestierele in urma pasiuni de vanatoare.
  Pot spune ca nu am avut niciodată vreo problema cu motorul , nivelul todeauna controlat, pentru mine 4,7 este cel mai reusit motor , am avut toate modelele WJ . Inclusiv modelul anterior cel de 5,2 . Si acela un motor foarte bun dar cutia de viteze din pacate nu este proporțional cu puterea motorului , după cum este cunoscut la acel model daca se forțau mai tare crepau cutiile.
  La 4.7 daca se urmează minime instrucțiuni de îngrijire a motorului nu vad sa aiba vreo problema , eu personal schimb uleiul la 5000 km sau 1 data pe an .

  va recomand acest model , luati pana se mai găsesc.....

  Drumuri bune domnilor, Sa auzim de bine!

  Comentariu


  • Postat în original de 91paf Vezi post
   Dacă selectorul cutiei de transfer merge in gol (levierul HI/LOW) înseamnă ca mi s-a rupt cablul? Sau pot fi și alte cauze? Indiferent dacă e pornita mașina sau oprită, in drive sau in neutru, pot sa ma joc cu maneta reductorului ca n-are nicio treaba.
   Am găsit pana la urma rezolvarea. Dupa ce am desfăcut cotiera și consola centrală încercând sa merg pe fir, am ajuns sub mașina și am văzut ca era ieșita din loc tija care acționează pârghia de la cutia de transfer. Aceasta tija are o Bucșă, care la mine lipsea, și nu mai avea cum sa țină de pârghie.

   Comentariu

   Procesare...
   X