Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Jeep Grand Cherokee WG 2.7 CRD -probleme si rezolvari

Adună
Acesta este un topic important.
X
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Postat în original de Ionut valeriu Vezi post
  Salut am achizitionat si eu un jeep grand cherochee 2.7 an 2003 si am o problema cu el porneste sta 5 secunde si se opreste pe tester imi da 6.erori de senzori scot mufele la senzori tot la fel face asa ca senzori fuctioneaza poate fi calculatoru sau aveti ide sa mai intamplat la cineva asa ceva??
  Supapa presiune rampa

  Comentariu


  • Postat în original de Cezars26 Vezi post
   Buna seara....... am citit acest topic aproape integral inainte de a posta.... detin de foarte scurt timp un GC 2.7 din 2004 si deocamdata nu am gasit un service prin zona care sa poata sa-mi faca o diagnoza totala, mecanicul cu care colaborez de foarte multi ani nu a reusit sa se conecteze cu softul pe care il detine, va rog poate mai postateaza cineva un link mai recent de unde s-ar putea descarca un program de diagnoza sau poate imi puteti recomanda un service in zona, (mentionez ca locuiesc in Piatra Neamt), pentru a merge cu masina.
   In acest moment la scurt timp de functionare imi apare in bord chek engine si imi limiteaza turatia la aproximativ 3000 ture, problema care se rezolva pentru scurt timp prin oprirea motorului.
   In piatra neamt am eu tester pentru 2.7 crd

   Comentariu


   • Buna tuturor! Am un Jeep Grand Cherokee 2,7 CRD din 2005 de doua saptamani... pe langa unele probleme legate de directia care devine instabila la viteze de peste 50 de km/ora daca trec peste vreun hop sau groapa cat de mica, si pe care sper sa o rezolv zilele urmatoare prin inlocuirea tuturor bucselor, este ceva ce ma nelinisteste mai tare... ieri, urcand pe un drum neamenajat acoperit cu ceva zapada sub care era namol, am trecut masina la un moment dat pe 4Lo... insa nu a intervenit nici o schimbare in comportamentul masinii... daca pe o punte o roata patina, cealalta era oprita...se tura la fel ca in modul 4x4 all time... Am mai avut 4x4 un Land Rover si o Tata 207 Telcoline... dar in modul 4x4 low, reductorul isi facea treaba si ieseam si cu aderenta pe o singura roata... doar ca acelea nu aveau cutie automata... am facut eu ceva gresit? Nu se cupleaza reductorul? Sau care ar fi explicatia? Multumesc!

    Comentariu


    • Toate bucsile schimbate pentru vibratii...ce citie de viteze ai ? Qadtra drivr sau qadtratrak ? Anul 2005 la 2.7 crd nu este doar max 2004

     Comentariu

     Procesare...
     X

     Sqreen | Runtime Application Protection