Anunț

Adună
Nici un anunț īncă.

pompa de īnaltă presiune 3.1 wj 2000

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • pompa de īnaltă presiune 3.1 wj 2000

  salutare la toți ! felicitări cu sărbătorile de iarnă !
  Īncep istoria de la īnceput... pe 16.10.2015 procurată, primul an de exploatare nu a arătat nici un capriciu, am schimbat numai uleiurile din motor si sistema de răcire, placuțele de frīnă spate și ceva pe puntea față, de vreo 3 luni am observat că motorul singur īși mărea turațiile, dar problema se inlătură cu schimbarea manjetelor !
  Dar īn urmă cu 2 luni sa īnceput coșmarul! La o depășire a apărut un sunet la motor, am depistat vizual ca avea scurgeri de ulei la a 3 duză, după ce am fost la service sa depistat 2 prezoane rupte la arborele de distribuție și celelalte slăbite, sa rezolvat cu īnlocuirea prezoanelor și garniturilor corespunzătoare și adăugarea a 4 l de ulei . după reparație sau observat scurgeri de motorină ! Dar nam ajuns la meșteri , cu o zi īnainte de a ajunge la medici mașina a luat foc ! spre fericirea mea motorul sa oprit nu departe de o fīntīnă ,medicii au constatat ca a luat foc din cauza senzorului de turații(lam īnlocuit cu unul nou) īnsă medicii mau īncredințat că nu se putea aprinde din cauza motorinei, senzorul a luat foc īn partea stīngă dar pompa de īnaltă presiune se află īn dreapta! și iarăși mau īncredințat că scurgeri nus! mam decis de sinestătător sa depistez problema acumulării murdarii la pompa de īnaltă presiune! după o zi de lucru și un sac de nervi am depistat sursa de scurgere ! dupa montarea și demontarea capacului de deasupra a pompei (ora 22.30) am observat scurgeri de motorina din cauza fisurii a capacului! fraților să īnțeleg ca numai dezmembrările mă pot ajuta... căci soția mă dă pe mine la dezmembrări!

  P.S istoria a fost prezentată foarte succint !
  mai am de schimbat și rulmenții puntea spate care iam gasiti la Iași cu 90 euro bucata.

 • #2
  Re: pompa de īnaltă presiune 3.1 wj 2000

  Salutare! Poate ma ajută cine, am căutat pe la dezmembrări pe la noi și pīnă cīnd nimic, am nevoie de capacul de la pompa de inaltă presiune ! Că de nu sunt gata și săo sudez !

  Comentariu


  • #3
   Re: pompa de īnaltă presiune 3.1 wj 2000

   Postat īn original de V Dima V Vezi post
   Salutare! Poate ma ajută cine, am căutat pe la dezmembrări pe la noi și pīnă cīnd nimic, am nevoie de capacul de la pompa de inaltă presiune ! Că de nu sunt gata și săo sudez !
   Salut la toți. Sa rezolvat problema am gasit la Chişinău la un centru specializat de pompe Boch capacul defect, tot de aci am procurat și chitul de reparație ... Īn caz că intilniti probleme īn regiunea basarabeana vă puteți adresa pe adresa Petricani 204.
   Acum mia ramas să găsesc furtunurile pentru turbo căci la mine sunt cam găurite.
   Capac - 200 lei md
   Chitul de reparații- 200 lei md

   Comentariu


   • #4
    Re: pompa de īnaltă presiune 3.1 wj 2000

    Salutari
    Sa nu te superi pentru ca nu ai primit raspunsuri . Dupa toate prezentarile tale cu mare greu am inteles si eu despre ce era vorba . Pe tine te iert pentru gramatica (ai motive ) . E bine ca ai reusit sa rezolvi problemele .

    Comentariu


    • #5
     Re: pompa de īnaltă presiune 3.1 wj 2000

     Seara buna ! nu sunt eu tipul care să se supere !
     Problema s-a rezolvat pe jumate , am intilnit o mare problema la reglaj, caci nimeni din cei de pe forum care au scris ca au schimbat singuri chitul de reparatie la pompa de inalta presiune , n-au descris și micul moment dar foarte iMportant"REGLAJUL" , Īmi asum eu responsabilitatea de a explica... aceasta am s-o fac mīine și cu niște foto, astăzi vreau să felicit pe toți cu venirea noului an și vă doresc să vă adresați medicULUI cīt mai puțin! LA MULȚI ANI prieteni!
     Ultima editare de Astral; 31.dec.2016, 22:16.

     Comentariu

     Procesare...
     X

     Sqreen | Runtime Application Protection