Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Lada Niva 1.7, 2002 nu se alimentează cu curent

Adună
X
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Lada Niva 1.7, 2002 nu se alimentează cu curent

  Bună ziua,
  După ce am făcut înlocuirea mochete din interior și am demontat capitonajul la stâlpul stânga fata, am decuplat borna de la baterie, sa nu am surprize la montaj. După montare și reconectarea bornei la baterie nu se mai aprinde nimic în bord, nici la punerea contactului, nu am claxon, nu se aprinde avarie, faruri, ventilatoare, nimic, parca nu ar primi curent, am verificat bateria este încărcată. As vrea o părere, sfat. Va mulțumesc mult!

 • #2
  Am uitat sa precizez ca doar ledul roșu din stânga cheii de pe plasa de bord, clipeste alternativ. Am văzut ca mașina are și modul imobilizați. Credeți a ar putea sa fie de la imobilizate, deși pe cheie nu se vede a avea cip. În cazul ca i mobilizator ul da eroare, e normal ca farurile, claxonul, becuri în bord sa nu meargă?
  Ultima editare de Florinp; 09.iun.2019, 18:54.

  Comentariu


  • #3
   Dupa multe sapaturi si scheme electrice am reusit sa alimentez circuitele, firul de plus de la baterie care duce catre alternator era intrerupt. Problema care o am acum, pun contactul , se aprinde bord, dau la utomatul de pornire dar nu porneste, nu se aude fuctionand pompa de benzina, banuiesc ca e imobilizatorul. M am uitat are varianata APC 4. Ce ma sfatuiti sa fac, cum sa procedez?! Multumesc mult!

   Comentariu

   Procesare...
   X