Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Martor motor aprins!

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • #31
  Re: Martor motor aprins!

  Nu stiu cum de s-a intamplat dar s-a aprins iar martorul din bord...
  Si cand plec cu masina de pe loc, se simte un tremurat din cauza transmisiei, pana ajung in viteza a 3-a...Dupa aceasta dispare.Ce sa fie oare?????

  Comentariu


  • #32
   Re: Martor motor aprins!

   @Dl Marian - sunt perfect de aceas parere cu viteza max. 90 km/h , dar am multe masini noi la care semeringul curge , si nu a fost modificat garda .
   Problema cea mai mare este echilibrarea cardanelor si uzuri pronuntate in culisante.

   Comentariu


   • #33
    Re: Martor motor aprins!

    o parere, poate are cineva o idee?
    unde pot sa gasesc un soft de diagnoza pentru injectia monopunct. Martorul luminos de la bord nu se stinge. Motorul are perioade cand se opreste la relanti aproape in toate intersectiile. in urma cu 2 saptamani am refacut circuitul electric de la senzorul de pe fulie pentru ca erau oxidate contactele. dupa aia a mers perfect iar de 2 zile iar se opreste. ce poate fi?
    cum se poate reseta calculatorul asta.

    multumesc

    Comentariu


    • #34
     Martor aprins la bord!!! Ma poate ajuta careva va rog!!

     Comentariu


     • #35
      La Niva mea din 2003, cumparata undeva prin 2008 parca, mi s-a aprins becul prin 2009. Am pus testere, oficiale, neoficiale, nu am ajuns din pacate (sau din fericire la nicio concluzie). Parea sa fie de pe la partea de evacuare intrucat se sparsese ceramica de la catalizator. L-am inlocuit, am inlocuit si sonda lamba 2 parca, debitmetrul de aer si nimic. De atunci, dupa vreo 70000 km parcursi, s-a ars pana la urma becul dar eu tot nu am reusit sa constat ce este...Mi-ar fi ramas sonda lambda 1 dar se merge rar cu masina asa ca nu cred ca fac incercarea prea curand. Cert este ca dupa fiecare inlocuire din cele mai sus, masina mergea o perioada mai bine si apoi se aprindea becul (dupa o perioada mai lunga decat aceea prin care scot borna de la baterie). Nu as putea sa iti sugerez ca ai aceeasi problema dar poate este macar un inceput...Succes!

      Comentariu

      Procesare...
      X