Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

  • GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Defender si Patrol la zapada sau varianta PROTV "Salvare miraculoasa cu ajutorul unui club de offroad"


sean70

Postări Recomandate

Am postat aici pentru ca nu stiu de ce nu am acces la "Discutii diverse" - scuze Razvan,scuze nissan-istilor!

Mi-e mai usor sa copiez ce am scris la noi pe forum (lroc.ro) si te invit sa faci la fel Razvane!

Cred ca am facut un serviciu de imagine comunitatii off-road....voi decideti:

"Ieri se anunta o zi linistita...dar nu a fost chiar asa...am aflat care e legatura sulei cu prefectura (sau inteleapta zicere populare "unde dai si unde crapa")! :whistle:

Povestea:

Ma trezesc dimineata,ca de obicei,arunc un ochi pe geam si vad zapada multa,viscol,etc...iarna in toata regula...ma gandesc ca voi avea o zi linistita la gura centralei,cu spritul aferent plus diverse porcarii.

Totusi o presimtire ma roade,asa ca ma apuc sa ma echipez cu tinuta de vanatoare (aruncata ordonat de seara,cand m-am intors rupt de la Secuiu)...haine de calitate,anti de toate,cu parazapezi,cagula si bocanci.

Ies pe afara,imi beau cafeaua si tutunul,incep munca lui Sisif la dat zapada,ma intremez cu vreo doua-trei pahare de vin pentru intretinere...intre timp viscolul se potoleste,ninge linistit asa ca reiau lopatatul,scot copiii la zapada si ii iau in Def sa facem urme pe strazi ca primaria nu are bani de asa ceva!

La momentul 't zero" ma suna Dihoru' sa ma anunte ca Razvan pleaca sa salveze o duba a unui prieten (donatorul de pui si alte acareturi de la umanitara) cazuta intr-un sant intre Braila si Slobozia...soferul statea de la 4 dimineata si era la limitele rezistentei fizice si psihice.

Atat mi-a trebuit - am luat legatura cu Razvanel,am schitat un plan de atac si bice...pana a ajuns el la Urziceni l-am pus sub alarma pe Mustata (e bolnavior saracu',de cateva zile face tratament cu antibiotice pe care le inghite cu vin sau tuica fiarta :lol: )!

A ajuns Razvan (intre timp politia deblocase drumul spre Slobozia) si am pornit,noi cu Def-ul in fata,Patrolul dupa noi....pe jos sticla...la un moment dat aruncandu-mi ochii in oglinda (a fost un noroc chior,de obicei nu vad decat in fata :whistle: ) vad un vals executat cu mare arta de Razvan...intr-un final apoteotic se opreste cu kuru' spre mine,din fericire intreg si pe sosea (parca se vedeau si niste frunze de morcovi sau sfecla dar nu sunt foarte sigur :lol: ).

Colegii cu tir-uri ne anunta ca e blocat drumul catre Braila si drept urmare o luam spre Amara...la iesirea din Slobozia era o capra cu semn de "drum inchis" pazita de o masina de politie dar ne-am ignorat reciproc...ii dam sandale pana la Grivita unde facem dreapta catre Smirna si Iazu...duba era intre Iazu si Baraganu.

Cand am intrat pe "drumul" asta am vazut vreo trei masini care vegetau acolo,lipsindu-le curajul sa se avante mai departe...eu sunt mai antisocial asa ca nu i-am bagat in seama (am vazut ca sunt de la televiziune) dar lipiciosul de Razvan i-a racolat pe statie si s-au agatat de noi....

Ne-au zis ca sunt de la Pro si vor sa ajunga la Tataru unde o gravida avea mare nevoie de ajutor si autoritatile au dat chix ca de obicei...bineinteles ca ne-am angajat in actiunea asta...

Am ajuns la Iazu si am cotit-o vitejeste spre Baraganu cu alaiul dupa noi....eu cap de coloana,Razvan,Navara lui Catalin Radu Tanase, carul de reportaj - un Def 110 de peste 3,5 tone - si un Hyundai Tucson dezorientat,fara legatura cu trupa.

Viscol nervos,troiene din ce in ce mai mari...la un moment dat vad girofare albastre prin infernul alb,dau din proiectoare sa ma lase pe mine sa sparg troianul,el nimic,da iar din girofar...cred ca i-a dezinformat careva ca Tuaregul e masina de teren....se avanta ca rama in piatra si esueaza ca o morsa in calduri....sar din cotetz,vantul ma ia cu totul,sapca imi paraseste sfecla,gheata de pe jos nu ma ajuta...etc...scot cinetica,ochetii (am de neam prost,cei mai mari pe care i-am gasit),Mustata agata tauregul si da-i talpi....la a doua incercare i-am extras,l-am certat un pic pe pompierul ala,au trecut (mai era o masina,nu am vazut ce marca,parca Hummer H3) si am luat viscolul in piept mai departe - Tucsonul a dat dovada de realism si s-a intors.

Am dat de duba,in siguranta,un pic culcata pe o parte dar pazita de un utilaj de dezapezire inzapezit...oameni cucu...am aflat ca erau cazati la primaria din Baraganu...le-am zis Pro-teveilor sa ne astepte la intersectia catre Tataru ca ne recuperam omul si venim sa continuam drumul catre urgenta medicala...n-au ascultat si s-au avantat in viscol...i-am gasit incotzopeniti (de fapt Navara,ca doar e Nissan) intr-un troian,zgarmand in zapada cu o lopatica pe langa hoit...am luat zapada in bot si am ocolit Navara in niste drifturi (ne-)controlate dar am ajuns dincolo pe gheata...cinetica...sandale..."rupe-i partzu"...din vreo trei incercari am scos morsa...urmeaza Razvan care se avanta pe urmele mele (in loc sa o ia pe unde tarasem Navara) si ramane infipt ca un supozitor supradimensionat intr-un funduletz virgin :lol: :lol: :lol: ...am avut o serie de orgasme cu parama in mana privindu-l cum se chinuie...pana la urma a cedat si i-am pus-o!!! :evil: :evil: :lol: :lol: :P

Grea matahala dar eram deja excitat de la Navara asa ca l-am scos pana la urma - Def-ul 110 a trecut fara emotii pe urmele Navarei.

Bice in continuare cu Carabina pe post de berbec si restul trupei pe urmele lui pana la un troian maaare unde am ramas incotopenit si suspendat la doi metri de iesire...e randul lui Razvan sa juiseze...pune cinetica pe curu' meu si ma trage indarat...imi iau avant de pe loc cu a treia in 15 mii de ture si sparg zapada,trecem toti in forta si ajungem in Tataru,gasim casa cu gravida si de aici incepe circul cu transmisii in direct,birocratie,telefoane la ministri si Arafat,etc...noi iesisem din rol.

Am mers cu Razvan si paramedicul la o batrana suspecta de preinfarct dar era mai bine,nu am mai adus-o la salvare.

Dupa vreo doua ore de stat in jurul masinilor am plecat cu ambulanta intre noi...deja era mobilizare generala,aparuse armata,drumarii,se mergea - Razvan a ramas si a scos duba,eu am mers in fata ambulantei pana aproape de Slobozia unde am mutat pacienta intr-o ambulanta de la Ialomitza....i-am lasat acolo,nu mai erau probleme,a plecat cu Pro-ul pana la spital.

Ne-am adunat si am purces catre casa,cu duba intre noi.

A fost frumos,multumesc Razvan pentru ocazia asta!

Cum ziceam :unde dai si unde crapa! :whistle"

Poze nu prea avem,ca nu am avut conditii...poate se indura Razvan,ca are vreo doua-trei...in rest,cam subtire,pe la PROTV!:grin:

  • Like 5

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Land Rover Discovery 300 Tdi,C.V R380 year 98''

it's not a jeep it's a f**king land rover !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Defender si Patrol la zapada sau varianta PROTV "Salvare miraculoasa cu ajutorul unui club de offroad"

 

Si povestea mea......

 

Luni 29.12.2014, o zi obisnuita!

 

Ma trezesc la 3.00 ….criza de ulcer.. naspa… ma uit pe gema alb…. si zapada ca la balamuc cu viscol…. mi-e lene si rau…

Vorbesc cu ofiterul de serviciu …ninge in draci….si imi spune ca trebuie sa vina utilajul sa luam zapada din curte, rampe blocate…

 

La 07.00 e totul luna la birou, o reglez prin telefoane cu prietenul meu cu utillajele.

La 06.00 ies din casa si dau la zapada cam 1 ora, pleaca Bianca plec si eu la munca.

 

Pana la 13.00 usual stuff..

 

13.00… suna Viorel, prietenul meu , cel care ne-a ajutat cu carnita la Umanitara:

Razvane am o situatie si nu stiu cum sa procedez! Am un sofer blocat de la ora 4 dimineata intre Iazu si Baraganu, am sunat la ISU… la 112, mai sunt cateva masini cu niste suflete inauntru. Ce sa fac? Asta moare acolo vreau sa il iau, autoritatile nu fac nimic!

 

Deschid Google Maps si vad ca e in plin cod Rosu - Braila/ Ialomita( ma uitasem la stiri cu cateva minute inainte).

Intr-o secunda Ii spun lui Viorel sa vina la depozit ca plecam sa il luam! - de asta ma sunase defapt, el nu stia/realiza ce inseamna … vroia doar pe buna dreptate sa isi ia omul..

 

13.05 … dai cheie Nissanul -ui …..pleaca ragusit…. si isi misca greoi AT-urile, fac plinul , il bag pe Viorel in masina, la costum… de la birou… il sun pe Andrei si ii spun doar atat…. posteaza ca plec intre Iazu si Baraganu sa stea cineva din zona pe 16 daca e sa am nevoie de ajutor…

13.15 … suna Florin care imi spune ca il pregateste pe Mustacios si ca ma asteapata in Urziceni ca e blocat spre Slobozia si ca incearca sa ma scoata el… imi dau seama ca il manaca… in pantof si ca o sa fie partenerul meu in intreaga aventura… ii simt glasul si imi dau seama ca nu sunt singur…. mi se furnica pielea… probabil ca trebuia sa va anunt pe toti dar minutele credeti-ma contau… o sa vedeti….

La Afumati 2 masini in fata……pe dreapta un sir nesfarsit de tiruri…un Gabor pe stanga da sa sara din Logan accelerez si trec printe masina de politie si coloana de tiruri.. ramane cu privitul luuung..

 

14.15… Urziceni ajung in Penny si un DEF negru vine…. mergem si il luam si pe Mustata …..

 

14.30… lasam Urziceni-ul in spate, drumul se inchide… suntem singuri spre Slobozia… DEF-ul alearga.. eu dor cu spatele incerc sa tin pasul…. 60 la ora… si o pala de vant ma roteste stanga/dreapta de 4 ori, o tin controlat si o lasssssss sa curga ….imi spun in gand in continuu …fara frana.. fara frana!! din loopinguri incepe sa piarda din viteza ….. baleez de pe un sens pe celalalt…. Mustata se uita prostit .. Florin intreaba… de ce dansam??

….dupa o durata nesfarsita de timp ajungem la 5 km la ora in derapaj si in sfarsit ciupesc frana.. rezultat 180 de grade fix in sensul spre Bucuresti! Viorel e alb si zice ca Dumnezeu a fost cu noi pe bancheta din spate.. ii zic ca a fost sub control totul si abia dupa ce temin propozitia vad copacii seculari ce flancheaza pe de-o parte si de cealalta parte a drumului…

Cuplez 4x4! Si ma uit pe bancheta din spate 

 

15.00 gheata patinoar… ..imi vine in gand cintecul… "sunt singur pe drum" eu si un Defender cu un cur obraznic… in fata mea…

 

16.00 Soferul nu mai are baterie ii scrie lui Viorel un mesaj ca opreste motorul ca aude zgmote ciudate de la motor / radiato…….r are gheta in interior pe parbriz de 2 cm… stergatoarele rupte… au trecut 12 ore de cand e in masina

16.15. ultimul mesaj text : Sefu veniti… mai sunt oameni aici nu se vede la 3 m… nu mai am baterie

 

16.30 … de la Slobozia drumurile sunt blocate mai departe……oricum Slobozia era un oras izolat.. vorbesc cu Florin si Viorel .. cu harta in mana.. facem stanga la Amara si ne indreptam catre Iazu..

 

17.00… peisaj apoteotic de viscol, 2 masini de teren se vad in zare un Nissan si un DEF… ironia sortii… suntem 2 Nissan si 2 DEF in middle of nowhere.. e carul Protv cu Catalin Radu Tanase..

 

Se insereaza tregem tare… Protv dupa noi… sa nu ma piarda aprind cand sic and avariile, .. Florin deschide drumul si spulbera tot in fata..

Ne oprim sa vorbim cu Protv-ul .. le spunem planul si ne urmeaza… la un moment dat Catalin ne da pe statie ca e o gravida care a pierdut apa ….cu o salvarea blocata la 12 km in Spataru….. de 16 ore nimeni si nimic nu poate sa o ia de acolo, la fel ca omul nostru….16 ore!!! Ne informeaza doar … nu ne cer nimic… Pun mana pe statie si spun Florine luam omul nostru si dupa luam gravida! De parca mai era nevoie Florin confirma.

Se formeza coloana care va rezolva problemele si va asigura prime time-ul Protv-ului in datele de 29-30-12.2014, Florin deschizator, Neassanul, Navara si Def-ul cu carul de reportaj.

Mergem 3 km si nu mai putem inainta, seful ISU din zona a ramas cu Toaregul de la MAI…si ne blocheaza drumul…..Il scoate Florin si ISU pleca spre Slobozia inapoi… noi spre omul nostrum si gravida in sens invers.

 

Ajungem la masina … e goala, seful ISu cu care intalnisem salvase oamenii si ii adapostise la primarie in Baraganul…inclusiv baiatul nostru..

Dam pe statie la Protv ca mergem sa ne luam omul si ne intoarcem ….sa luam gravida.

Catalin spune ca se pun in miscare si inainteza pana unde pot…spre Baraganu ramane sa venim dupa ei.

 

18.30 …..gasim masinile Protv blocate … un peisaj de cosmar nu te poti tine pe picioare…., zapada are 1m…. Florin trece pe langa … eu raman suspendat… ne trage DEF-ul pe toti si iesim … 300 de metrii mai incolo ramane Florin suspendat…. Nissanul se razbuna si el scuturand cu cintetica curul obraznic….Protv-ul e la stanga…

 

19.00 ajungem….. izbandim pana la gravida…. restul il cunoasteti de la TV, intre timp ducem asistentul de la slavare la o batrana de 80 de ani

 

20.00 ajungem la concluzia ca suspensiile noastre ii fac rau gravidei….. decidem sa flancam salvarea Florin in fata si eu dupa ea…

Primim acrodul lui Arafat sa plecam ….Ne intoarcem spre slobozia….se face coloana din nou… suntem singuri in noapte…pe un drum in viscol.

 

Florin escorteaza salvarea pana la punctual de preluare… eu raman cateva minute cu un 6x6 de la MAPN sa scoatem duba lui Viorel.. vinciu de 40 t cu cablul te otel cat mana trage …. Dar imensa masina e atrasa catre duba …e patinoar pe jos, vantul are 80 km/h.. cred nu pot vorbi … ma sufoca… nu pot tine ochii deschisi… cu cei din armata incercam sa o legam de spate… carligul fata s-a rupt… ma bag sub masina sa o leg de ceva dar s-a format un piron de gheata de 1 m sub motor in pamant… masina e prinsa ca intr-o teapa….Viorel nu mai poate… are mainile vinete… tremura tot…. se duce in masina mea sa se incalzeasca… cu un ultim efort cei de la MAPN o agata de spate… si inca o masina de la CNADR incarcata cu 20 t de nisip scoate duba……care acum numai intra in viteza…etc.

Suna Florin care a predat gravida si se intarce dupa noi…… ne intalnim pe drum dupa ce am reusit sa ii bag masina in viteza si sa calmez soferul…..

Ma urc in masina si Ii spun lui Viorel ca ma scos duba .. am incalzit-o si am plantat soferul la volan si ca plecam… ii ia cateva secunde sa inteleaga .. nu ii vine sa creada..

 

Sandale …..cum zice Florin pana la Manasia…. ne pupam cu Mustata ….multumiri… priviri sincere….si strangeri de mina..

 

01.0 intram in Bucuresti teferi..

02.0 ajung acasa ….se fac 24 de ore…..

 

Multumesc Bunului Dumnezeu si tuturor!

Razvan

Editat de Razvan Dinescu
  • Like 5

Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS

Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Defender si Patrol la zapada sau varianta PROTV "Salvare miraculoasa cu ajutorul unui club de offroad"

 

In unul dintre videoclipuri se vede una dintre masini, cu numere de bulgaria. Sa multumim autoritatilor bulgare ca ne permit sa avem asemenea masini pe teritoriul romaniei si astfel puteti ajuta oamenii in nevoie.

 

Va multumesc si eu pentru curaj si daruire! Respect si admiratie!

  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Defender si Patrol la zapada sau varianta PROTV "Salvare miraculoasa cu ajutorul unui club de offroad"

 


Mai pun maine poze .... Ca nu pot de pe tableta.... Oricum nu am multe....Bulgaroaica e a mea...:banana Editat de Razvan Dinescu

Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS

Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Defender si Patrol la zapada sau varianta PROTV "Salvare miraculoasa cu ajutorul unui club de offroad"

 

Felicitari ptr actiune si bine ai venit in ...club!

Iti explic eu ce club pe indetelete cand ne-om vedea ... :wink:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Defender si Patrol la zapada sau varianta PROTV "Salvare miraculoasa cu ajutorul unui club de offroad"

 

Dumnezeu a fost cu voi si va va rasplati pentru asta, sa fiti siguri. Respect!

Editat de wolfman

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Defender si Patrol la zapada sau varianta PROTV "Salvare miraculoasa cu ajutorul unui club de offroad"

 

felicitari pt ceea ce ati facut si in acelasi timp pacat ca autoritatile nu baga si nici nu vor baga in seama astfle de lucruri. rusine pt cei care ne conduc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Defender si Patrol la zapada sau varianta PROTV "Salvare miraculoasa cu ajutorul unui club de offroad"

 

Felicitari pt. Actiune !!!

Din nefericire constat ca, desi in ultimii 3 ani am avut ierni grele iar pasionatii si posesorii de masini off-road au ajutat benevol autoritatile, acestea nu au invatat nimic.Nu zic de scutiri de taxe pt. masinile de off-road sau mai stiu eu ce avantaje.Macar sa isi achizitioneze si ei niste masini care sa faca fata acestor situatiii.Cu Loganurile 1.4 ale Politiei si cu Tuaregurile Guvernului, nu poti actiona in astfel de situatii.Bineinteles ca daca intrebi vre-un "cap luminat" care ne conduce, o sa zica: "este nevoie de o analiza..v-om discuta cu specialisti..v-om elabora o procedura...".In situatii extreme trebuie actionat rapid, nu ai timp de analize si proceduri.Dar cum spuneam, nu s-a intimplat nimic in ultimii ani in aceasta directie.Pacat!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Defender si Patrol la zapada sau varianta PROTV "Salvare miraculoasa cu ajutorul unui club de offroad"

 

Felicitari! Am vazut stirea la TV si eram sigur ca sunteti "de pe aici". Evident, am remarcat si numerele de BG...

Acum am remarcat si ca un Tuareg de cacao, "de sef" = 3 masini adevarate echipate corespunzator, care chiar pot face diferenta in situatii extreme. Cine pana mea aproba bugetele astea? Nu mai zic ca ma asteptam sa vad si Ghe-O Rescue la treaba zilele astea, dar nimic... Guvernantii astia de cacat chiar nu inteleg nimic! Cheltuie o caruta de bani pentru nimicuri, in loc sa-si pregateasca ei cateva masini/utilaje in fiecare judet, cu care sa intervina in caz de necesitate.

Este halucinant cum o institutie cu buget serios, ISU, "se intoarce din drum", in timp ce doi oameni, "neantrenati special", reusesc totusi sa inainteze si sa rezolve o problema care priveste in primul rand statul. Si culmea, fac asta cu niste resurse pe care tot statul ii impiedica sa le utilizeze normal. Penibilii astia sunt de rasul curcilor!

Int-o tara normala, daca maine ar disparea guvernul ar fi haos si anarhie, dar in Romania, cred ca lucrurile ar reveni la normal daca ar disparea guvernul!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Defender si Patrol la zapada sau varianta PROTV "Salvare miraculoasa cu ajutorul unui club de offroad"

 

Felicitari! Am vazut stirea la TV si eram sigur ca sunteti "de pe aici". Evident, am remarcat si numerele de BG...

Acum am remarcat si ca un Tuareg de cacao, "de sef" = 3 masini adevarate echipate corespunzator, care chiar pot face diferenta in situatii extreme. Cine pana mea aproba bugetele astea? Nu mai zic ca ma asteptam sa vad si Ghe-O Rescue la treaba zilele astea, dar nimic... Guvernantii astia de cacat chiar nu inteleg nimic! Cheltuie o caruta de bani pentru nimicuri, in loc sa-si pregateasca ei cateva masini/utilaje in fiecare judet, cu care sa intervina in caz de necesitate.

Este halucinant cum o institutie cu buget serios, ISU, "se intoarce din drum", in timp ce doi oameni, "neantrenati special", reusesc totusi sa inainteze si sa rezolve o problema care priveste in primul rand statul. Si culmea, fac asta cu niste resurse pe care tot statul ii impiedica sa le utilizeze normal. Penibilii astia sunt de rasul curcilor!

Int-o tara normala, daca maine ar disparea guvernul ar fi haos si anarhie, dar in Romania, cred ca lucrurile ar reveni la normal daca ar disparea guvernul!

 

Bravo, da-mi voie sa folosesc ca citat ultima fraza!:wink:.Nici nu cred ca guvernantii ar avea de investit prea mult.Daca ar coopta in fiecare judet citiva membrii ai miscarii off-road si le-ar pune la dispozitie combustibil si citeva dotari pt masinile personale( pe care acestie le-ar solicita) sint sigur ca ar acoperi astfel de situatii.Dar...singurul lucru facut cu adevarat profesional in tara asta este jaful.Restul...exista niste oameni pasionati pe ici pe colo.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Defender si Patrol la zapada sau varianta PROTV "Salvare miraculoasa cu ajutorul unui club de offroad"

 

Felicitari domnilor,cand am vazut reportajul mi-am zis ''sigur sunt de pe forum". Ati fost oamenii potriviti la momentul potrivit.

Oare cand o sa realizeze cineva ca ''solutia Bulgaria" nu face altceva decat sa bage banii in buzunarul: celor cu tractari auto,service-urilor de peste Dunare,statului bulgar si nu in ultimul rand chelnerilor,propietarilor de pensiuni ca (nu cunosc fenomenul) inmatricularea in BG presupune o zi doua deplasare,costuri sedere,mancare etc.....

 

Un An Nou Fericit!

In Romania LEGEA E BARIERA:-peste care trec dulaii- pe sub care trec cateii- in fata careia stau PROSTII !
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Defender si Patrol la zapada sau varianta PROTV "Salvare miraculoasa cu ajutorul unui club de offroad"

 

... da-mi voie sa folosesc ca citat ultima fraza!...

Este la liber! :wink:

 

Ideea este ca, pentru a evita situatii "complicate", rezultate dintr-o colaborare cu civilii, guvernul ar putea echipa 2-3 masini macar in judetele cunoscute "cu probleme". Cu 20.000 euroi isi pregatesc mama masinilor x 3 bucati, mai ieftin decat un Tuareg.

Daca li se pare complicat sa incheie acorduri serioase cu cluburile de offroad, macar sa faca asta, sa-si pregateasca niste masini adevarate acolo unde este nevoie.

 

Pe vremuri, acolo unde lovea o calamitate naturala, imediat dupa, se facea o mobilizare serioasa, existau acele "gospodarii comunale" plus utilaje disponibile peste tot, plus armata, si se construiau diguri, se plantau copaci, se luau masurile necesare pentru a fi evitate pe viitor problemele respective. Acum, nu se mai face nimic, doar se aloca fonduri, care... dispar...

 

Pana una alta, "Omenia salveaza Romania!" :bravo

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Defender si Patrol la zapada sau varianta PROTV "Salvare miraculoasa cu ajutorul unui club de offroad"

 

Intr-adevar,pestele se impute de la cap dar se curata de la coada...problema principala in viziunea mea este neasumarea responsabilitatilor,de la cel mai jos nivel decizional....numirile pe criterii politice in functii de decizie a fel de fel de loaze (cu gura mare si limba dulce),foarte competente cand totul merge bine (si invers) a dus de-a lungul timpului la astfel de rezultate...sa ne fereasca Al' Batran de ceva cu adevarat nasol ca va fi jale mare.

Azi m-am uitat pe stirile despre subiect si toata suflarea implicata incearca sa-si aseze mai bine pernutza de sub cur si sa dea cat mai bine in fisa postului...te ia greatza - nu am mers acolo ca sa dam bine pe sticla,dealtfel am avut cagule si am evitat camerele,dar sa nu zici nimic despre doi "banzai" care au facut posibil acest lucru cam pute (cu exceptia unor referiri timide ale lui CRT la PRO) !

Solutia nu e sa mergem noi cu troacele noastre ca sa deschidem drumuri si sa salvam oameni - dealtfel ma indoiesc ca o toroapa de-a noastra,indiferent cum se cheama si cati bani ai baga in ea,s-ar descurca mai bine la spart troiene decat un Unimog sau un 8x8 de 40 de tone cu lame-n bot.

Ma bucur ca totul s-a terminat cu bine si oricand voi repeta experienta daca va fi nevoie!

  • Like 1

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Defender si Patrol la zapada sau varianta PROTV "Salvare miraculoasa cu ajutorul unui club de offroad"

 

Bravo baieti..meritati toate aplauzele. Daca nu il duceati VOI pe Catalin Radu Tanase la femeia aceea cu siguranta sarcina era pierduta si cine stie ce se intampla cu soferul dubei.

In alta ordine de idei , statul nu va investi in astfel de masini pentru ca "nu se merita" . Cati oameni mor la o asa situatie..10 20 50 ? Nu se justifica costurile. Daca un logan de politie costa 70 de mii de euro, trebuie sa realizam faptul ca o masina 4x4 pregatita pentru recuperari va depasi suma de 150 de mii de euro , ca deh...tre sa manance si gura lor o paine si atunci...nu sunt fonduri. Noi , oamenii de rand nu suntem oameni...suntem numere..suntem statistici si atat. Multumim lui Dzeu ca mai sunt si oameni ca voi care isi risca viata pentru altii. Bravo.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Defender si Patrol la zapada sau varianta PROTV "Salvare miraculoasa cu ajutorul unui club de offroad"

 

...dar sa nu zici nimic despre doi "banzai" care au facut posibil acest lucru cam pute (cu exceptia unor referiri timide ale lui CRT la PRO) !

...

 

In primul rand, felicitari pentru determinare si pentru reusita actiunii!

Cat despre "mentiuni" si "mentionari", fii sigur ca CRT "si-a luat-o" pentru obraznicia de a aduce vorba despre voi:grin: (a facut-o strict pe barba lui, amanunte in privat cand ne vedem:wink:)

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare