Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Joc/ "Clancanit" / Backlash Defender TD5 Transmisie

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Joc/ "Clancanit" / Backlash Defender TD5 Transmisie

  Salutare,
  Sunt fericitul posesor de clancanitul clasic al Defenderului din transmisie daca nu ai grija mare cum folosesti ambreiajul. Dupa ce am schimbat cardan, planetare, flanse. Urmeaza sa schimb si bucsile apoi inevitabil va trebui sa fac operatiunea de care imi este un pic teama. Trebuie sa reglez jocul intre pinion si coroana la diferentialul de pe spate. Ceva sfaturi, tips and tricks?
  Mentionez ca nu am exclus totalmente ca o parte din jocul transmisiei sa provina din cutia de transfer. Daca poate legat de o eventuala interventie si acolo sa imi mai clarifice un cunoscator cate una alta, as fi foarte recunoscator.
  Multumesc anticipat !
  Defender 110 TD5 alias "Foca"

 • #2
  Cred ca ar trebui scos jocul din cutia de transfer. Au cei de la Aschroft ceea ce ai nevoie, pt circa 300lire. Si diferentialul. dar cel mai probabil din cutia de transfer provine zgomotul. Eu am acum vreo 500.000 km, si in cutia de transfer au aparut probleme de zgomot, pe care le-am eliminat cu Ashcroft
  Land Rover Discovery 2 , 2004automat,TD5 pentru plimbare
  BMW 1200 GS LC Adventure pentru ture
  Land Rover Defender 110 , 1999, TD5 pentru alte ture

  Comentariu


  • #3
   Si mai sunt bucsile de la bratul A, care daca sunt duse, fac aproximativ acelasi zgomot. Btw, diferentialul nu are nimic, aceeasi coroana si pinion din tinerete..
   Land Rover Discovery 2 , 2004automat,TD5 pentru plimbare
   BMW 1200 GS LC Adventure pentru ture
   Land Rover Defender 110 , 1999, TD5 pentru alte ture

   Comentariu

   Procesare...
   X

   Sqreen | Runtime Application Protection