Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Discovery 1 - Ratza cu roti

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Ia o bucata de sarma si fa contact intre masa si firul alb/maro din mufa. Daca nici atunci nu se aprinde e intrerupt circuitul undeva
  NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

  Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe

  Comentariu


  • Saptamana aceasta m-am intalnit cu un amic care si-a cumparat o Toyota LC J90 2 portiere din 1999, masina arata foarte bine, motorul mergea foarte frumos (ziceai ca este nou), nu m-am prins cum era treaba cu maneta de high si low si cum se cupleaza dif spate.
   Ce m-a surprins insa este faptul ca sasiul si tot ceea ce insemna elemnt gol de caroserie era umplut cu spuma, este prima data cand vad asa ceva, este ok aceasta operatiune?
   Pare o spuma destul de densa, initial am crezut ca este noroi dar apoi am vazut ca este spuma.
   Mi-au placut usile care se deschideau/inchideau foarte usor (fiecare cu ce nu are :) ), motorul de 3 L se auzea foarte frumos, cam barca pe curbe dar una peste alta ...este o Toyota :)
   http://range-rover-vogue.blogspot.ro/
   Range Rover Autobiography, 3.6 L, 272 Cp

   Comentariu


   • Spuma? adica spuma din aceea de constructii? sau o spuma moale, adica celebra ceara de protectie pt elemente de caroserie? ca in varianta asta este de dorit si se poate efectua cam o data la 1-2 ani, in functie de produs. Produs care in timp se "spala" de la ploaie, caldura,apa, praf.....ideal de pastrat masina asa, ai mult mai putina rugina cu un 500-1000 lei si niste timp de cautat produs ,compresor si pistol + chef de bibilt singur sau cu manopera aferenta + ceara 2-3000 lei.
    Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.
    Dream It, Do It, Live It....

    Comentariu

    Procesare...
    X

    Sqreen | Runtime Application Protection