Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Range Rover Autobiography 2010

Adună
X
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Nu prea e credibil, din calibrare se pot salva inputurile senzorilor de la aceasi altitudine pt fiecare parte(chiar daca valorile nu sunt 100% egale) ceea ce ar trebui sa mentina vehiclulul pe nivele egale
  NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

  Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe

  Comentariu


  • Salut! Ma confrunt cu o situatie neplacuta. In timp ce rulam cu masina constant cu 130 km/h, mi s-au aprins martorii Stability control not avaible, emergency brake assist not avaible si restricted performance. Daca opream motorul puteam rula aprox. 2 ore, dupa care problema reaparea. Mai tarziu erorile au fost insotite si de martorul se la check engine, iar in acest moment masina nu ruleaza cu mai mult de 80 km/h. Am verificat furtunurile de aer, nu sunt scurgeri de lichide. Aveti idee ce ar putea fi?
   Ps : sunt in Italia si toate service urile sunt inchise.
   http://range-rover-vogue.blogspot.ro/
   Range Rover Autobiography, 3.6 L, 272 Cp

   Comentariu


   • Dupa ce service-ul Land Rover Nimbs mi-a dar flit ca sunt ocupati, Montpelier la fel. Uite asa am ajuns la un service multi marca si incercam o curatare cu hidrogen si ceva spray.
    Rezultatul a fost zero, imedit cum am iesit pe autostrada problema a reaparut.
    Ultima editare de soferman; 25.iun.2019, 23:36.
    http://range-rover-vogue.blogspot.ro/
    Range Rover Autobiography, 3.6 L, 272 Cp

    Comentariu


    • Dupa refuzul Land Rover Nimbs, Montpelier, Touluse etc (in general Franta), am ajuns cu greu in Spania si aici oamenii s-au mobolizat si au rezolvat problema.
     Motorul V8 este dotat cu 2 valve EGR si valva din stanga a cedat, pentru siguranta le-am comandat pe amandoua, pret 1225 euro, valve plus manopera.
     http://range-rover-vogue.blogspot.ro/
     Range Rover Autobiography, 3.6 L, 272 Cp

     Comentariu

     Procesare...
     X