Prima etapa si cea mai grea s-a incheiat cu bine ieri. Masina a ajuns la mine si am bagat si prima tura oficiala in gradina. Daca nu eram presat de timp cu intoarcerea acasa cred ca si acum eram in gradina cu masina:)) Urmeaza interiorul de pus la punct, e mai simplu decat credeam. Simplu deoarece am capatat putina experienta si mai ales incredere in mainile mele motivul fiind foarte simplu: dorind retapitarea celor doua scaune, am sunat la cativa domni ce presteaza in acest domeniu. Am primit si pret de 1900 ron pentru ambele scaune, si 600 ron cu un termen de 2 saptamani.... nu contest valoarea muncii, dar ma bucur ca raspunsul lor asa tare m-a motivat de am cumparat piele ecologica, si in doua zile a fost totul gata si arata - in ochii mei - impecabil. E munca mea si sunt extrem de mandru de cum au iesit. Si totul din 100 Ron. Multumiri maaari si pentru Tapel Sibiu care mi-au cusut husele de scaun impecabil. Urmeaza sa fac achizitia materialelor ce vor fi in interior si ma apuc de treaba cat se poate de repede.
Scaunele arata cam asa:

In imaginile de mai sus nu erau 100% finalizate, ieri inainte de a le introduce in masina le-am facut cum trebuie.
Iar masina.... asa de incantat am fost de am si uitat sa fac poze, cateva filmari am facut din drona voi incerca sa pun o filmare:)

Mi-am propus ca la sfarsitul lunii iunie sa ma prezint la RAR cu ea pentru a demara inmatricularea.... sper sa reusesc.
Scaunele arata cam asa:
In imaginile de mai sus nu erau 100% finalizate, ieri inainte de a le introduce in masina le-am facut cum trebuie.
Iar masina.... asa de incantat am fost de am si uitat sa fac poze, cateva filmari am facut din drona voi incerca sa pun o filmare:)
Mi-am propus ca la sfarsitul lunii iunie sa ma prezint la RAR cu ea pentru a demara inmatricularea.... sper sa reusesc.
Comentariu