Buna seara! De cateva luni sunt ultrafericitul proprietar al unui UAZ 452. Descoperit pe o pagina cu vanzari auto, la inceput nu eram sigur ca il doresc. ( eu visand la un Patriot tot UAZ).Dar.... acum e la mine si ma bucur pentru asta. Masina provine din Ungaria din dotarea armatei, ajuns pe mana unor vanatori care l-au utilizat foarte putin si, dupa expirarea numerelor galbene, au decis sa-l vanda. La inceput credeam ca e intr-o stare excelenta- neavand experienta cu masinile 4x4 si nici cu acestea vechi - am decis a-l modifica asa cum am vazut pe cateva pagini din Rusia. Din pacate, in multe locuri rugina a facut prapad, am dat jos toata tapiteria din duba. Am facut cateva scurte expeditii pe dealuri/munti, masina merge foarte bine. Dupa restaurarea lui doresc sa-l inmatriculez si va fi o masina de mers in turnee/festivaluri. Deoarece e benzina, am gasit instalatie pe gaz complet foarte ieftin original ( tot dintr-un 452),insa nu stiu in locuL carui rezervor sa-l montez ( masina are doua de dimensiuni diferite). Am foarte multe idei in cap, poate unele sunt SF-uri pentru unii, dar nu conteaza... in primul rand eu trebuie sa fiu multumit de rezultat:)
Pana in acest moment, masina arata cam asa:

Mai este cineva cine are 452 Buchanka? Si daca se mai si pricepe.... poate ma poate ajuta si pe mine cu ceva informatii, deoarece recunosc ca prea putin stiu despre masina.
Pana in acest moment, masina arata cam asa:
Mai este cineva cine are 452 Buchanka? Si daca se mai si pricepe.... poate ma poate ajuta si pe mine cu ceva informatii, deoarece recunosc ca prea putin stiu despre masina.
Comentariu