Anunț

Adună
Nici un anunț ncă.

Schema caroserie

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Schema caroserie

  Salutare. Vreau sa demontey caroseria pentru lucrari de tinichigerie. Are cineva schema componentelor si locatia suruburilor? Ma intereseaya pe componente gen aripi podea, bena etc. Am un Mercedes Wolf din 86 varianta pickup lung.
  Multumesc!

 • #2
  Bună seara, din cte știu nu există așa ceva. Toate componentele le găsești n programul EPC, dar nu este un ghid pentru montaj. Poate n WIS să găsești ceva. WIS este tot un program unde găsești detalii tehnice. Cel mai corect e să pozezi, notezi tot nainte de a desface.
  Ultima editare de maxian paul; 15.apr.2020, 21:02.

  Comentariu


  • #3
   Te intereseaza elemente de reparatie sau cum sunt ele montate?

   Comentariu


   • #4
    Hristos a inviat!
    Pentru inceput as vrea sa stiu cum sunt montate sa vad ce pot gasi separat. Totodata as vrea sa stiu cat de mult se poate demonta sa imi fac o parere cu privire la posibilitatea unei sablari pe bucati. Vreau sa scutesc din costurile de reparatie demontand si montand eu ce se poate. In felul asta cunosc si masina mai bine.
    Aveti cumva schema macaralei de la usile din fata? nu imi ridica geamul pana sus la usa din dreapta fata. Are un carait ca si cum ar aluneca roti zimtate una pe cealalata.

    Comentariu


    • #5
     Macarelele merg tot mai greu daca nu sunt curatate si gresate dupa atata vreme. Daca fortezi mecanismul, se distrug rotile dintate. Daca patineaza inseamna ca e dus deja. Trebuie schimbat cu altul. Eu am schimbat macaraua sofer, avea aceeasi problema. Celelalte le-am demontat, curatat si gresat.

     Pune o poza cu masina, ca sunt curios cum arata. Nu prea am vazut la noi varianta pick-up.Cred ca dupa aceea putem lamuri ce se poate da jos si ce nu.

     Comentariu


     • #6
      Se pot demonta aripile față, contra aripile față, caroseria . Rămne șasiul cu toată partea mecanica dacă vrei demontezi toate componentele de pe șasiu, cureți și vopsești totul. Pune totuși cteva poze să mai vedem și alte G . Este sărăcie mare la secțiunea G☹️.

      Comentariu


      • #7
       Click pe imagine pentru versiune mai mare.  Nume:	images (7).jpeg  Afișări:	0  Mărime:	12,3 KB  ID:	1306706Click pe imagine pentru versiune mai mare.  Nume:	unnamed.jpg  Afișări:	0  Mărime:	89,4 KB  ID:	1306705
       Ultima editare de maxian paul; 22.apr.2020, 18:11. Motiv: Bănuiesc că așa arată

       Comentariu


       • #8
        Click pe imagine pentru versiune mai mare.  Nume:	IMG-20200227-WA0005.jpg  Afișări:	0  Mărime:	103,7 KB  ID:	1306886 Cam asta e in mare.
        Fișiere atașate
        Ultima editare de Trei; 04.mai.2020, 01:15.

        Comentariu


        • #9
         Din cte observ este in stare destul de bună. Se poate repara unde este afectată de rugină fără să schimbi elementele, dar va fi mult mai ușor și cu rezultate deosebite dacă le cumperi noi. Pentru modelul lung n trei uși nu cred că vei găsi aripile spate și colțarele spate la producător aftermarket, dar găsești pe original. Dacă nu faci tu reparațiile sunt șanse mari să fie mai ieftin cu elemente de caroserie noi, asta pentru a ieși treabă bună și de durată. Dacă apelezi la meșteri nu ai garanție că va fi lucrare de calitate indiferent că repari sau schimbi elementele de caroserie, va trebui să-i supraveghezi. Spor la treabă!
         Ultima editare de maxian paul; 05.mai.2020, 16:59.

         Comentariu

         Procesare...
         X