Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Mercedes 280 GE Proiect Restomod

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Scuze pentru postarile si raspunsurile rare, programul meu este foarte... "dinamic"
  Vis a vis de sonda litrometrica. Da, Am reusit sa o repar. Indica putin "optimist" dar acum functioneaza. Sper sa gasesc niste poze ca sa vedeti in ce stare era cand am scos-o din rezervor prima data.

  In multe portiuni ale zonelor de imbinare era bagat chit, asadar am extras tot chitul si am pensulat mastic in loc. Peste mastic am aplicat o rasina epoxidica elastica. In felul asta nu cred sa mai fie probleme. Desigur ca in fiecare zona ruginita am aplicat inhibator de rugina (Kelfos) dupa care primer si apoi desigur Raptor-ul.

  Din cauza lipsei ornamentelor laterale din spate, care vin montate peste aerisiri, am fabricat eu un set de ornamente functionale pentru acele aerisiri. Am folosit tabla de aluminiu de aviatie pe care am gaurit-o pentru a lasa aerul sa circule. Peste fiecare gaura am lipit cate o nacela din fibra de carbon. Nacela am format-o in matrita pe care am facut-o din rasina. Timp total de lucru 16 ore pentru cele doua ornamente.
  Fișiere atașate
  Ultima editare de MihaiK; 22.aug.2019, 13:01.

  Comentariu


  • Faina treaba, la mine tot la fel e cu sonda. Arata cand cumca asa e modelul. Ornamentele de le luai, erau precis mult mai scumpe si cele facute de tine arata bine. Ce mai e pe lista de todo's?

   Comentariu


   • Oricum sa stii ca nici a mea nu indica extrem de precis, indica putin optimist dar nu ma deranjeaza neaparat. Multumesc pentru aprecieri!
    Pai, in primul rand mai vreau sa schimb scaunele si bancheta. Apoi am de montat overfendere dupa care incep sa ma gandesc la accesorii de offroad. Cam asta e planul.

    Saptamana trecuta am fost la o tura destul de lunga de offroad cu G-ul. Am urcat pe ocolite la Blajoaia la vechea cabana de tabere. Masina a functionat bine si am ajuns acasa destul de multumit de tura. A aparut o singura problema care ma supara, a cedat iarasi bobina de actionare a electromotorului. Nu inteleg de ce, cred ca sunt pur si simplu piese de rahat. Am sa remediez problema cu o bobina originala.
    PS. electricianul care a strans piulita aferebta papucului de masa pe bobina a crapat is plasticul de izolare. Bun baiat...
    Poate si de acolo sa i se traga daca a intrat apa.
    Fișiere atașate
    Ultima editare de MihaiK; 03.sep.2019, 13:26.

    Comentariu

    Procesare...
    X