Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

jante late si overfendere pentru Space-Gear

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • jante late si overfendere pentru Space-Gear

  Salut, am schimbat de cateva zile jantele la balena mea. Am pus unele cu J8xR15, ET cred ca este 0 sau apropiat de 0. Am tras pe ele niste Yokohama Geolandar 215/80 mai inguste, pe de-o parte fiindca am fost foarte multumit de ele pana acum, pe de alta parte fiindca imi place aspectul streched. Toate bune si frumoase, aspect grozav, stabilitate crescuta, directie usor prea sensibila pentru gustul meu (dar ma obisnuiesc), pastrand aceelasi consum mic. Problema este ca:
  1. - a inceput sa mi se aprinda becul de ABS si o face tot mai des se pare, desi pana aum nu s-a aprins niciodata in aproape 8000 de km de cand o am.
  2. - imi ies cam tare in afara rotile si nu prea gasesc solutie de overfenders caci cam toate sunt ori prea late si nu mai pot deschide usile laterale culisante, ori nu au forma potrivita pentru arcele mele de aripa. Am gasit doar niste profile de cauciuc ce se prind pe sub aripi dar arata ingrozitor si am zis ca mai bine renunt la jante decat sa montez grozaveniile alea.
  3. - Pe fata in viraj maxim imi atinge la coltul de jos al spolerului si la coltul de jos din spatele rotii la imbinarea cu pragul. M-am gandit sa o ridic 2 cm din bara de torsiune. Credeti ca devine prea rigida daca aplic metoda asta?
  Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	IMAG2355.jpg 
Afișări:	2 
Mărime:	1,85 MB 
ID:	1028593
  Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	IMAG2356.jpg 
Afișări:	2 
Mărime:	1,69 MB 
ID:	1028594
Procesare...
X

Sqreen | Runtime Application Protection