Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

L200 blocat în 4x4

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • L200 blocat în 4x4

  Salutare,
  am fost sa văd un L200 din 2008 și primul lucru de care am fost curios a fost super selectul. Proprietarul nu știe nici el sa o folosească așa ca după încercarea succesivă de a testa toate treptele, 2H, 4H, 4L și 4LLC, mașina fiind cu motorul oprit, ne-am trezit cu maneta blocată în 4LLC dar cu afișaj de 4H și nu am mai reușit sa o scoatem din acel mod. Azi mecanicul a zis ca s-au încercat doua manevre în același timp și de aia s-a blocat, remedierea s-a făcut prin desfacere și aliniere a rotițele zimțate dacă am înțeles bine (nu am fost de fata).
  întrebări:
  1. E normal sa se întâmple așa ceva? Cutia nu ar trebui sa aibă un design/calibrare sa nu permită manevre greșite?
  2. Cat costa o cutie super select pt L200 an 2008?
  3. Merita sa cumpăr mașina?

  Îmi este util orice răspuns rapid, încerc sa mă documentez cât pot de repede între timp.

  mulțumesc

 • #2
  1.Super select este numai cutia de transfer, deci nu trebuie sa cumperi intreaga cutie de viteze, o CT in mintile ei te costa 5-700 E
  2.Nu e normal sa se blocheze , probabil CT avea ceva probleme, stii vorba aia " vanzatorul STIE ce vinde si cumparatorul plateste NESTIIND ce cumpara !!!"
  3.Zic sa dai banii pe o masina care merge pe rotile ei si nu una care urmeaza sa o urci pe platforma si sa o duci la service !
  ing. Luigi PIRSU
  www.nissan4x4.ro
  service si tunning NISSAN
  Facebook grup: NISSAN Tehnica4x4

  Comentariu


  • #3
   multumesc, am luat-o asa, o s-o duc la reprezentanta pt o diagnoza, vedem apoi ce trebuie facut, cutia aia de transfer nu e asa scumpa pana la urma...

   Comentariu

   Procesare...
   X