De vreo doua zile au inceput sa-mi intre gaze de esapament in interior in special la demaraje. Daca turez motorul pe loc nu se intampla nimic. La esapament nu am pierderi de gaze, nu am toba sparta. Stie cineva care ar putea fi cauza?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Gaze de esapament in interior
Adună
X
-
Re: Gaze de esapament in interior
Sigur nu ai pierderi deloc pe traseul de evacuare? Daca nu, atunci poate iti arunca gaze pe admisie... ceea ce n-ar fi bine. Desi iarasi ar fi ciudat cum ar reusi sa intre in interior. Eu mai degraba zic ca ai o fisura pe evacuare... uitate cu multa atentie, eventual pe un canal sa tureze cineva motorul.... si cu o lanterna... poate poate
-
Postat în original de nan florinDe vreo doua zile au inceput sa-mi intre gaze de esapament in interior in special la demaraje. Daca turez motorul pe loc nu se intampla nimic. La esapament nu am pierderi de gaze, nu am toba sparta. Stie cineva care ar putea fi cauza?
Oare e chiar asa de greu sau esti genul de rebel care trebuie sa iasa din tipare?
Comentariu
-
La mine a fost alta problema: imi lipsea o bucata din toba de esapament, am rezolvat cu ajutorul prietenilor de la Pilot service(multumimi de recomandari lui TROOPER-profesionisti baietii). Aplicand 1.5m de teava adecvata se rezolva treaba...
BAFTA!It`s not that WHERE you go....it`s WHICH way you get there!
Auto: TOYOTA 4Runner
Moto: BMW K 100 RS, BMW K 1100 RS
NU FURA!.....GUVERNUL URASTE COMPETITIA!
Comentariu
Comentariu