Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Inmatriculare Nissan Patrol ca autoutilitara

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Re: Inmatriculare Nissan Patrol ca si autoutilitara

  Postat în original de ovidiua-car Vezi post
  Din pacate nu se mai poate face autoutilitara,doar daca o cumperi gata modificata de afara.masina tr sa apara autoutilitara inaintea datei de 04.10.2013. Operatiunea de modificare se putea face si in Ro daca masina era inmatriculata,doar ca costurile erau foarte mari...1800-2200Eur,dar din Oct 2013 s-a sistat tot si nu se mai opereaza in CIV de catre RAR.
  Stie cineva ce s-a intamplat la data respectiva? In baza carui act/hotarare/etc nu se mai "opereaza" modificarile?

  L.E.: Cel mai detaliat raspuns pe care l-am primit a fost asta:

  In conformitate cu prevederile pct.8.5.1 Cap.IV al Reglementarilor privind omologarea individuala, eliberarea cartii de identitate si certificarea autenticitatii vehiculelor rutiere – RNTR 7, aprobate prin O.M.T.C.T. nr.2132/08.12.2005, cu modificarile si completarile ulterioare, omologarea unui vehicul din categoria N1 obtinut prin modificarea unui vehicul din categoria M1 este admisa numai daca vehiculul din categoria M1 supus modificarii este derivat dintr-un vehicul din categoria N1.

  Prin vehicul din categoria M1 derivat din categoria N1 se intelege acel vehicul a carui parte anterioara montantului caroseriei aflat in spatele geamurilor laterale fata (montantul B) este identica cu cea a unui tip de vehicul preexistent din categoria N1 avand o caroserie de tip BB fara geamuri laterale in spatele montantului B.

  In consecinta, avand in vedere ca autoturismele Mitsubishi Pajero nu corespund definitiei de mai sus, conversia acestora din M1 in N1, nu este permisa.
  Ultima editare de crispus; 14.sep.2018, 09:00.

  Comentariu

  Procesare...
  X