A încercat cineva sa pună o cutie de pe y60 pe y61? Nu demult am achiziționat o cutie de la cineva care a zis ca va potrivi dar ajuns cu mașina in service ne-am dat seama ca nu prea are cum, tija centrală la y60 fiind mai scurta dacă pun flanda de pe cutia de y61, fără flansa tot ansamblul ii cu vreo 3 cm mai in fata, poate este cineva care a mai încercat :)
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Cutie y60 pe y61
Adună
X
-
Re: Cutie y60 pe y61
Postat în original de Dutzu Vezi postA încercat cineva sa pună o cutie de pe y60 pe y61? Nu demult am achiziționat o cutie de la cineva care a zis ca va potrivi dar ajuns cu mașina in service ne-am dat seama ca nu prea are cum, tija centrală la y60 fiind mai scurta dacă pun flanda de pe cutia de y61, fără flansa tot ansamblul ii cu vreo 3 cm mai in fata, poate este cineva care a mai încercat :)
-
Nu flansa ar fi fost problema aia se schimba problema era ca se modifica distanta la cardane pentru ca cutia mergea cu vreo 3 cm in fata, flansa de pe cutia originala nu se putea pune pentru ca axul central de la cutie ramanea 3 cm in interior, senzorul de la viteza era diferit probabil ca lar fi citit si mai erau ceva diferente dar nu mi le amintesc exact
Comentariu
-
domnilor, cam amestecati notiunie..
- cititorul de km se afla pe reductor
- flansele de cardan fata/spate se afla pe reductor
- reductoarele Y60/Y61 sunt un pic diferite dar interschimbabile
Nenea dutzu, ce naiba discutam in topicul asta .... cum ti-ai luat tzeapa sau vrei sa stii daca si altii si-au luat tzeapa ???
Mai mult decat te-ai chinuit dumneata sa montezi cutia de Y60 pe Y61 ( sau invers) ...ce mai doresti sa stii ?
Sa stii ca nu s-a mai inventat nimic de atunci ...
Comentariu
-
Postat în original de nissan4x4 Vezi postdomnilor, cam amestecati notiunie..
- cititorul de km se afla pe reductor
- flansele de cardan fata/spate se afla pe reductor
- reductoarele Y60/Y61 sunt un pic diferite dar interschimbabile
Nenea dutzu, ce naiba discutam in topicul asta .... cum ti-ai luat tzeapa sau vrei sa stii daca si altii si-au luat tzeapa ???
Mai mult decat te-ai chinuit dumneata sa montezi cutia de Y60 pe Y61 ( sau invers) ...ce mai doresti sa stii ?
Sa stii ca nu s-a mai inventat nimic de atunci ...
Comentariu
Comentariu