Daca este prima ta vizita, verifica sectiunea de intrebari si raspunsuri facand click aici: FAQ Pentru a te inregistra si a te bucura de toate optiunile forumului trebuie sa te inregistrezi aici: Inregistrare
Mare atentie! Forumul are niste reguli care trebuiesc respectate de toti utilizatorii.
Primul mesaj trebuie sa fie in sectiunea Prezentarea membrilor. Dupa aceea aveti permisiunea de a posta si in alte sectiuni ale forumului.
Mai inspirat ar fi sa mergi direct la Ovidiu , sa nu i dai mai mult de lucru dupa ce o duci pe bajbaite!
E departe tare. Fac o zi numai pe drum dus. Tre' sa stau acolo cel putin 2-3 zile.... Pana vede ce piese trebuie, pana vin piesele , pana le pune unde trebuie, pierd o saptamana. Nu mai vorbesc de cheltuieli adiacente cu drum, cazare ...etc. Deocamdata n-am cum sa plec o saptamana. Sa vad, daca nu rezolv , o sa-mi fac timp.
Totusi in zona Moldovei nu stie nimeni un mecanic bun pe 4x4? Mi-e greu sa cred ...
Poate vede un coleg de forum posturile si ne da o solutie mai aproape.
Nu ai ninteles nimic....Eu NU comand piese....le am pe stoc!!!!! Am vreo 20 de Patroale la dezmembrat...si mai aduc ... Daca te vei hotara s-aduci masina,o vei lasa si cand este gata te sun.Costurile le stabilim dupa ce facem o constatare ....si trebuie sa te gandesti repede pt ca se termina 2014 si sunt foarte aglomerat.
Comentariu