Daca este prima ta vizita, verifica sectiunea de intrebari si raspunsuri facand click aici: FAQ Pentru a te inregistra si a te bucura de toate optiunile forumului trebuie sa te inregistrezi aici: Inregistrare
Mare atentie! Forumul are niste reguli care trebuiesc respectate de toti utilizatorii.
Primul mesaj trebuie sa fie in sectiunea Prezentarea membrilor. Dupa aceea aveti permisiunea de a posta si in alte sectiuni ale forumului.
Re: Manual complet Y61 toate tipurile de motorizare
Aici gasiti manualul pentru Nissan Patrol (link permanent catre fisierul uploadat pe Dropbox).
NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.
Se mai poate pune manualul ? scz nu am fost pe faza ... Si daca tot se repune rog cei care mai au ceva manuale, sceme, pt Y61 (motor 2.8 - in cazul meu) sa mai adauge ce mai au . Eu pt al meu nu am nimic. Multumesc !
manualul nu necesita instalare. il dezarhivezi si il lansezi cu esm.exe
dupa ce deschizi, iti bagi seria de caroserie la vin selection si iti arata doar partea de manual care e pentru motorul tau. daca intri direct pe celelalte categorii vei avea manualul pentru toate variantele de motorizare
Nissan Patrol GR Y61 3.0 turbo diesel intercooler 2000
Pfuuu mare treaba asta va FOARTE MULTUMESC !!! Chiar am de misterit un pic si imi va fi de mare ajutor manualul acum si pe viitor ! Va multumesc mult !
Salutare tuturor si LA MULTI ANI! Se mai poate pune va rog o data manualul? multumesc
Este deja pus !
NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.
Rog un moderator sa stearga restul de discutii de aici, sa lase doar linkul de pe DropBox si sa inchida topicul asta (nu inainte de a-l face sticky). Fisierul va ramane pe dropbox permanent. Multam !
Comentariu