Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Invazie de Patroluri pe mobile.de . Rog o lamurire de la cei care se pricep .

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • #16
  Re: Invazie de Patroluri pe mobile.de . Rog o lamurire de la cei care se pricep .

  PKW mit ADAC-Prüfzertifikats-Option

  Sunt autoturisme ... nu excludeau mentiunea LKW in titlu daca erau autoutilitare. Si la ei sunt diferente insemnate la taxele anuale in functie de incadrarea autoturism/autoutilitara. Aspectul pozitiv, toate (care le-am vazut eu) vin cu garantie! Mi-a spus o pasarica ca in germania se va modifica (daca nu a si fost modificat deja) ceva prin niste regulamente si orice masina SH vanduta de dealeri trebuie sa aiba garantie 6 luni. Garantia acopera inclusiv defectiuni aparute in cele 6 luni, nu doar eventuale defectiuni cu care s-a cumparat masina.

  I Have No Idea What You Are Talking About

  Comentariu


  • #17
   Re: Invazie de Patroluri pe mobile.de . Rog o lamurire de la cei care se pricep .

   Garanta se acorda pentru autoturismele vandute de dealeri autorzati in toata UE. Exsta insa si masini S-H la care se specifica " pentru export " . La acestea se acorda garantie doar pana la iesirea din tara de unde ai cumparat masina. Am cumparat si eu cateva de acest gen. Erau masini fara istoric complet si in general cu rulaje mari . Dealerul specifica la vanzare faptul ca nu poate acorda garantie si oferea un pret mult mai mic dar " doar pentru export " .
   Am primit un raspuns cum ca ar fi autoturism ( de la un dealer care avea o singura unitate ) . Eu inca mai sper . Dupa cum arata , au avut un regim special si este plauzibil sa fie autoutilitare. O sa solicit intr-un e-mail sa imi trimita o copie dupa brieful mare .
   Daca mai sunt persoane interesate , pot solicita si ele acelasi lucru . Poate avem noroc .
   Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.

   Comentariu


   • #18
    Re: Invazie de Patroluri pe mobile.de . Rog o lamurire de la cei care se pricep .

    am reusit eu sa aflu detalii despre ele de la un prieten in Germania,cel putin asa mi-a spus el.nu ca as fi interesat,ca la pretul ala imi iau un patrol,o casa si o veverita.el sustine ca masinile au fost atasate unei structuri din guvernul Germaniei(cica mai multe detalii nu i s-au oferit,o fi ceva structuri importante) si care a innoit parcul auto iar aceste masini au fost scoase la licitatie,iar dealerii(un fel samsareala) au pus mana pe ele si acum scot un profit frumusel.
    Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better

    Comentariu

    Procesare...
    X

    Sqreen | Runtime Application Protection