Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Pleaca greu de pe loc Nissan Patrol y61 2,8

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Pleaca greu de pe loc Nissan Patrol y61 2,8

  Va rog daca cineva a mai intalnit situatia asta.... ceva sfaturi..
  masina Nissan Patrol y61 lung din 1999 motorul 2,8, roti pe 35/12,5/15. problema este ca proneste la sfert de cheie dar la plecarea de pe loc in prima trepta nu are putere, se urneste greu si dureaza cateva secunde pana se simte ca are putere, face asta doar pana se incalzeste, dar doar in sarcina adica dupa ce merg un pic cu ea si schimb mai multe viteze.Daca o las sa mearga la relanti sa se incalzeasca nu are nici un efect, tot acelasi simtom la plecarea de pe loc.
  un amanunt are chit de ambreaj HD, ma gandesc ca poate nu debreaza complet sau rotile fiind pe 35 poate ca o solutie ar fi modificarea rapoartelor in punti ( asta oricum doresc sa fac )dar totusi nu cred ca la plecarea de pe loc in prima treapta nu ar trebui sa se miste mai repede. Nu este o maisna de curse sa aiba accelerarea aceea rapida la plecarea de pe loc dar nici sa bagi piciorul in gaz si sa astepti cateva secunde pana prinde putere. sa fie din pompa de injectie??? multumesc.

 • #2
  Re: Pleaca greu de pe loc Nissan Patrol y61 2,8

  Ar trebui sa monitorizezi fenomenul si la temperaturi mai mari ! asta avand in vedere cantitatea mare de ulei din transmisie !e posibil sa ai o vascozitate mare la temperaturi scazute .
  Ultima editare de Astral; 28.ian.2015, 21:41.
  VIATA-I GREA DAR TRECE !!!

  Comentariu

  Procesare...
  X

  Sqreen | Runtime Application Protection