Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Manual Terrano I

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Manual Terrano I

  O sa-mi cumpar curand un Nissan Terrano I si am nevoi de toate informatiile posibile despre aceasta masina,strang demult bani pt ea si la fel mi-o doresc de mai demult,chiar daca nu ii o masina foarte scumpa pt mine o sa fie o achizitie de zile mari ! Si vreau sa stiu tot ce se poate despre ea,mai ales ca imi place sa ma murdaresc si sa ma joc de-a mecanicu :lol: .


  Deci daca are cineva vre-un manual de folosire si mecanic (oricare) pt Nissan Terrano I (sau Pathfinder modelul pana in '95) sau vreo adresa de unde as putea lua un astfel de manual sau o adresa de internet de une as putea lua un asemenea manual. I-AS FI VESNIC RECUNOSCATOR !!!!

  Deasemenea daca ii cineva interesat de manualele mecanice pt Truck-ul de la Nissan wd21 pana in '95 (care ii ffffff.asemanator cu Terrano I) si manualul mecanic pt Terrano II si mai am niste manual mecanice si de folosire pt. Suzuki Vitara (model pana in '94 cred),puteti sa ma contactati pe mailul l_francisc@yahoo.com. sunt toate versiuni gratuite fara copyright.
  Don't hate the player, hate the game!
  Toyota Hilux Vigo 3.0 D4D
Procesare...
X