Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

terranoII, 2.7tdi, are tacheti hidraulici?

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • terranoII, 2.7tdi, are tacheti hidraulici?

  intreb asta deoarece dimineata, la prima pornire, se aude un 'clantanit' destul de puternic si ma gandesc ca poate dureaza pana se incarca respectivii tacheti. problema mai dubioasa e ca dureaza cam mult acel zgomot, aprox 15 min si chiar cand e deja cald motoru, tot se mai aude usor. sau poate sunt injectoarele? multam' anticipat!

  editat de fender:
  - subiectele specifice marcii se discuta in sectiunea dedicata marcii respective. numai subiectele comune mai multor marci se pun in sectiunea Tehnica.
  - subiect mutat de la Mecanica in sectiunea Nissan.

 • #2
  Re: terranoII, 2.7tdi, are tacheti hidraulici?

  sorry boss :p de-acu asa o sa fac. mersic

  Comentariu


  • #3
   Re: terranoII, 2.7tdi, are tacheti hidraulici?

   Benzinarul 2.4 are tacheti hidrulici - banuiesc ca si dieselul la fel. Iddea e ca daca se demonteaza trebuie tinuti obligatoriu in poz. verticala sa nu prinda aer, sau se scufunda in ulei de motor curat, in orice pozitie. In mod normal insa dupa un timp oarecare de functionare ar trebui sa se purjeze automat aerul care eventual intra in ei. Parerea mea este insa ca sunetul acela , in special daca persista mult timp, poate veni mai degraba de la injectoare.
   Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul
   NISSAN DRIVER

   Comentariu


   • #4
    Re: terranoII, 2.7tdi, are tacheti hidraulici?

    saluti eu am un terrano 2 2,4 benzina si am patit la fel si mia zis un mecanic sa schimb uleiul am avut de 10w40 am schimbat la 15w40 si nu se mai aude nici un tacanit

    Comentariu


    • #5
     Re: terranoII, 2.7tdi, are tacheti hidraulici?

     uleiu l-am schimbat si io, am trecut de la 5w50 Mobil la 10w40 Valvoline. DE zgomot nu stiu ce sa zic, parca a mai scazut si se aude mai putin timp. Da' s-a mai incalzit si afara....

     Comentariu

     Procesare...
     X