Anunț

Adună
Nici un anunț īncă.

suspensie Terrano 2

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Tudor Vreme
  a răspuns
  Re: suspensie Terrano 2

  Deci, pina la urma ce ai luat? cum te tin?
  Si eu ar trebui sa schimb telescoapele fara sa inalt masina, si ma intreb ce ar merita sa iau; gaz versus ulei, ce marca ar fi OK cu raport calitate pret bun.
  merci,

  Lasă un comentariu:


 • bogus
  a răspuns
  Re: suspensie Terrano 2

  Din anumite motive am renuntat sa mai aduc amortizoarele din Anglia si implicit la ideea sa o inalt si din ele, dar am nevoie neaparat de amortizoare si arcuri noi deoarece ale mele sunt duse.
  Am decis sa iau ceva simplu si ieftin adica Kayaba, Sachs, Monroe etc dar cam la aceasi bani adica 150-200 lei bucata sunt o varietate de modele si efectiv nu stiu ce sa iau, un sfat ar fi foarte bine venit
  uite aiciun site de vanzari ca si exemplu
  http://www.autokarma.ro/amortizor/ni.../10111/10221/0
  cu multumiri anticipate

  Lasă un comentariu:


 • cos
  a răspuns
  Re: suspensie Terrano 2

  Patru amortizoare si doua arcuri la 1300 e un cost relativ normal pe piata actuala . Probabil ca pretul pentru patru amortizoare KYB e pe la 1000 lei , n-am cercetat exact dar din cate mai cumpar cam asta e pretul .

  ... pastreaza in minte faptul ca amortizoarele normale , ele singure , nu ridica deloc nici o masina . Ridicarea o fac arcurile - elicoidale , foi , bare de torsiune , airsprings .
  Amortizoarele se ocupa limitarea progresiva a miscarilor de comprimare si destindere a arcurilor , fara aceasta amortizare masina ar topai si balansa liber , fapt total impropriu pentru controlul si siguranta masinii .

  Ideea de baza pe care am vrusei s-o pun in lumina este ca doar inlocuirea amortizoarelor nu va aduce nici o ridicare a suspensiei .

  Lasă un comentariu:


 • bogus
  a răspuns
  Re: suspensie Terrano 2

  nimeni nimic ?!

  Lasă un comentariu:


 • bogus
  a răspuns
  Re: suspensie Terrano 2

  o parerea despre kitul asta? luat pe firma deci fara TVA iese la vreo 1300lei
  http://www.jimnybits.co.uk/shop/othe...prod_1416.html
  In Romania exista dealer Pro Comp?
  Ultima editare de bogus; 22.mar.2015, 13:12.

  Lasă un comentariu:


 • bogus
  a creat un topic suspensie Terrano 2

  suspensie Terrano 2

  Salut.
  Ma cam lasa telescoapele asa ca trebuie sa le schimb, aveti idee de ceva telescoape mai lesne care sa-mi dea si un 3-4 cm de lift? Sigur am studiat variantele de Ironman, Old Man EMU etc dar intrec bugetul meu, ceva gen KYB ar fi ideeal dar din cautarile mele nu am vazut sa dea lift, ...posibil sa potriveasca de la alte tipuri de masina?
  barile le pot stange putin iar la arcuri ceva pun "kitul" ala de 2 bucse sau cum so fi numind deci cu astea mai pot traii inca o perioada
  multumesc,
Procesare...
X