Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Rugina sub ornamentele de plastic la Terrano II

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Rugina sub ornamentele de plastic la Terrano II

  Salutare tuturor,
  de o saptamana sunt posesor de Terrano II, an 2001, 2.7, 5 usi, 200.000 km la bord. Probleme mari nu prea are, un geam electric pe dreapta fata, oglinzile electrice nu merg si cred ca un tampon la cutie. Este prea ud afara sa vad ce troncane dedesubt iar electrica auto este limba straina pentru mine. Problema cea mare este urmatoarea: ornamentul de pe aripa dreapta fata este desprins si sub el am vazut rugina. Banuiesc ca sub toate ornamentele este la fel. Care este procedura de demontare a ornamentelor si mai ales cum le pun inapoi? Exista vreo solutie cu care se etanseaza de tabla? Se trateaza tabla cu ceva pentru a rezista mai mult la rugina?
  Multumesc anticipat pentru orice sfat/sugestie.
  Fișiere atașate
  Ultima editare de de.lucris; 05.mar.2016, 21:15.

 • #2
  Re: Rugina sub ornamentele de plastic la Terrano II

  Sunt ornamente care sunt lipite si sunt ornamente care sunt prinse in Cleme de plastic. In ambele variante, trebuie sa tragi de ele, si vor veni jos. Atenție ca pot avea in capete șuruburi de fixare, sau poate fostul proprietar a simțit nevoia sa mai tragă vreo 5 autofiletante.

  Comentariu


  • #3
   Re: Rugina sub ornamentele de plastic la Terrano II

   Datorita timpului rece si ploios inca nu m-am apucat de demontat. Multumesc pentru explicatii, maine am sa ma uit la ele, dar din ce banuiec, sunt lipite. Intrebare: cu ce se lipesc, cum se numeste solutia?

   Comentariu


   • #4
    Re: Rugina sub ornamentele de plastic la Terrano II

    Daca le dai jos si vrei sa le lipești la loc, SILICON..

    Comentariu

    Procesare...
    X