Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Geam pasager Terrano 2

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Geam pasager Terrano 2

  Salutare,

  Se mai confrunta cineva cu problema geamurilor cu personalitate la Terrano? Merg cand vor ele fara a putea stabili o cauza exacta. Mai precis geamul de la pasager a mers fara nici o problema pana cand a murit. Am desfacut motorasul, curatat, uns ... merge ca nou. Dupa o perioada de timp a murit iar. Desfac macaraua, motorasul era curat, uns regulamentar doar ca nu coboara geamul. Dupa demontare si remontare merge fara probleme o perioada de timp. Am schimbat macaraua cu una noua. Cea noua dupa o perioada de timp (aprox 1 luna) a ficut fix ca cea veche :(
  Am alimentat motorul cu fire direct de pe baterie gandindu-ma ca poate e un contact imperfect pe undeva dar pur si simplu nu vrea sa coboare geamul. Dupa demontare si remontare functioneaza aprox 1 luna. Geamul culiseaza usor in chedere si nu ramane blocat in pozitia ridicat.
  In momentul in care nu coboara geamul se aude un zgomot in usa ca si cum ar incerca dar nu are putere si se vede la plafoniera ca scade un pic intensitatea luminii.
  ex. SUZUKI SAMURAI 1992 - little red car
Procesare...
X

Sqreen | Runtime Application Protection