Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Nu mai porneste masina

Adună
X
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Nu mai porneste masina

  Salut!

  Am un Ssangyong Kyron si ieri dupa ce au fost montate injectoarele si bujiile pe care le-am schimbat ,masina nu mai porneste. V-ati mai intalnit cu problema asta, injectoarele se pot deteriora cand sunt extrase?

  Multumesc

 • #2
  Din cite am inteles operatia de schimbare a bujiei si demontarea injectoarelor a facut-o un mecanic ,,,,ce fel de extractor a folosit,???daca e din ala care sa infileteaza in capul injectorului sa nu fi afectat conicitatea ,,locul unde se prinde conducta.Alta intrebare ,,ai aerisit-o bine daca nu aeriseste-o in felul urmator ,,stringi bine 3 conducte nu conteaza care rampa fiind comuna si pe cea de a 4a o lasi slabita un sfert de tura,,dai la automat pina iese aerul si jet puternic de motorina si apoi stringi conducta dar cu motorul invirtind la operatie mai tb un ajutor Daca te pricepi verifica si daca vine tensiune la firele care se mufeaza in injector Daca vrei lasa si un nr tel e mai usor de comunicat

  Comentariu


  • #3
   Salut!
   Am avut injectoarele blocate dar le-am deblocat. Din pacate, mi-a aparut in bord martorul de la imobilizatorul electronic si nu mi-a mai pornit masina. Cu imobilizatorul electronic s-a rezolvat azi dar acum mi s-au blocat iarasi 2 injectoare si trebuie sa fac din nou un drum pana la Cornu. Maine sper sa o rezolv. Telefonul meu este 0730 105 729.
   Multumesc pentru ajutor

   Comentariu

   Procesare...
   X