Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Ajutor, problemă electrică.

Adună
X
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Ajutor, problemă electrică.


    Am un Ssangyoung rexton 2.9 diesel manual 2004, acum cateva luni s-au aprins în bord martorii de 4x4h și 4x4l Cu toate că nu era cuplat 4x4 deloc am fost la câteva garaje și mi-au spus că am o eroare in sistem au pus mașină pe tester și nu au găsit nimic dupa vreo luna sau stins singuri... acum 2 zile am intrat cu mașina într-o mlaștină de circa 30 de centimetri adâncime și am fost nevoit să cuplez 4x4 pe mic pentru a putea ieși, mentionez că am incercat timp de vreo 4 ore să ies timp în care martorii au început să se aprindă din nou, am reusit într-un final să ies din mlaștina aia dar surpriză..... mașina a rămas cuplată pe 4x4 pe mic și nu mai decuplează! Am fost pe la mai multe garaje și toți îmi spun că am o problemă electrica pe care ei nu reusesc să o identifice cu toate că au încercat mai multe testere și niciunul nu a găsit nimic. Are cineva vreo sugestie?

  • #2
    Verifica contactul un mufele ce merg la cutie si reductor.

    Comentariu


    • #3
      Am fost la mai multe garaje și au verificat mufele toate sunt ok, martorii de la 4x4h și 4x4l se mai aprind în mers dar se sting după 1-2 minute chestia pe care nu o intelege nimeni este că înainte de momentul cu mlaștina totul funcționa normal și când puneam contactul se aprindeau martorii, acum nu se mai aprind deloc!

      Comentariu

      Procesare...
      X

      Sqreen | Runtime Application Protection