Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

  • GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Probleme pornire si relantiu


vertical

Postări Recomandate

Am doua luni de zile de cand umblu pe la toate service-urile auto din Iasi pentru rezolvarea pornirii greoaie si instabilitatii la relantiu pe benzina a masinii mele. Dupa multe testere facute,schimbat nenumarate piese care nu erau defecte rezultatul este acelas ! Intamplator a mai avut cineva o asemenea problema iremediabila din punctul meu de vedere in momentul de fata !??? Mentionez ca am si gpl cu instalatie secventiala pe masina si imediat ce se incalzeste motorul si intra pe gaz motorul merge extraordinar de bine !

Marele si singurul dezavantaj este ca trebuie sa repar la 2 luni electromotorul !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Probleme pornire si relantiu

 

Pompa de benzina baga foarte bine ! Cred ca asta ar fi ultimul lucru care nu l-am verificat acel motoras "pas cu pas" .Pe testerele care le-am facut la masina apar 99 de probleme si din acest motiv nu stiu de ce anume sa ma leg ! Si totusi aceasta pornire greoaie la motor pe benzina ???!!! Ce am uitat sa mentionez este ca atunci cand totusi reusesc sa o tin pe benzina, noxele care ies pe tava de esapament te omoara cu mirosul de benzina nearsa .

Editat de vertical
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 săptămâni mai târziu...

Re: Probleme pornire si relantiu

 

AM REZOLVAT PROBLEMA !i!

Dupa indelungate si inconfortabile visite la nenumatate servisuri din Iasi am reusit intr-un final sa gasesc un meserias care mi-a rezolvat problema pornirii greoaie ! Firul de la plus al pompei de benzina aproape ca nu facea contact,iar pompa nealimentand corespunzator motorul cu benzina aparea problema care aveam impresia ca nu o mai puteam rezolva vreo data .Va recomand acest super meserias care il gasiti in gradina botanica !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare